|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה יש לי הרגשה שהשיטה שלו היא סייקלים חח מה הוא חש מעצמו משהו מיוחד עאלק פיתחתי שיטה שיילך לעבוד על מישהו אחר אם החרטוטים שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאני רואה אנשים כמוהו אני מעדיף להקשיב למישהו חסר ידע כמו ,וויקטור בלאט 15 חזרות מקדלונדס אחרי אימון,מאשר לאכול את השטויות של אורן הזה.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה לי שהוא לא על 4% שומן אלא יותר, הוא על חומרים בעליל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() "הוא על חומרים בעליל" - עוד תגובה מנוסח ה"ישראלי המצוי". תפסיקו לדבר שטויות כי אף אחד לא יכול לקבוע אם הוא על חומרים או שלא, אל הן רק השערות ותו לא.
יש איזה ילד אחד בן 17.5 במכון שלי שמרים משקלים פי 2 מכמה אנשים שאני יודע בוודאות שהם עשו\עושים סייקלים. אין לו ולו קמצוץ של מושג בתזונה ולא נראה לי שהוא יודע מזה בכלל סטרואידים. הוא נראה לא פחות טוב מרובם. בקיצור, מספיק עם הסטיגמות והדעות הקדומות. אני פה עם chivas90210. הבחור שבתמונות נראה מעולה אבל יחד עם זאת המסה שלו לא מרשימה ביותר, ולכן אם הוא טוען שהוא טבעי אין סיבה שלא אאמין לו. לו הוא היה שוקל יותר ובאחוז שומן זהה, הייתי חושב שהוא שקרן. אבל משום שלא מדובר פה באיזה ג'י קטלר ישראלי, אני אתן לו להנות מהספק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() chivas, אתה יודע מה קורה לבן אדם ב3.5% שומן? אין מצב שהוא הגיע לשם טבעי. פשוט אין מצב. בן אדם מפרק שריר בכמויות ב% שומן נמוכים שכאלה. מה גם, שהבן אדם אימפוטנט בלי טסט' אקסוגני ב% שומן כזה.
בכל אופן, אני גם לא מי יודע מה אוהב את האתר שלו... הוא מבטיח דברים שלא ניתנים להשגה ואומר שהוא פיתח "שיטה"... lee123, גם מרימים אולימפיים חזקים יותר מכל הבודיבילדרים הכי גדולים, מה הנקודה שלך?
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מחר מוניטין!
![]() |
![]() |
#7 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
ונקודתך היא שאם הוא היה על חומרים אז הוא לא היה אמפוטנט ב3.5%??? ומה שוב אתם מזבלים תמוח בדיוק על זה לא רציתי לדבר בפוסט הזה וציינתי את זה בבירור שכל אחד יבין....מה גם שאני לא חברה שלו וזה לא ענייני עם עומד לו או לא!!! 3.5% הוא משהוא זמני מבחינתו - לצרכי התחרות. כל חכמי החלם פה שיביאו לי דוגמא מהפורום או מחיי היום יום שלהם על מפתח גוף בנתונים כאלה ואני אהיה מרוצה! זה שבארץ הוא עוף זר זה לא אומר שבכל העולם הוא דבר מיוחד.... לטל י. - אכן בשבילי ובשבילך קתגורית ה 75 קג טבעי או לא זה דיי בגדר משחק ובדיחה אבל להזכיר לך לפני לא פחות מעשור מה הייתה כמות המתחרים בשאר הקטגוריות, ואני שמח שזה תופס תאוצה בארץ כי הרמה מאוד ירודה(לא פלא שכל מתאמן רציני מבזבז חלק ניכר מחייב בחול כדי להיתקדם משמעותית) וכשרואים מישהוא במישקל הממוצא פה של הפורום אז הקינאה ושאלות צצות! בקשר לאופי הפירסומי של אתרו זה לגיטימי מאוד בדומה לעבודה של ישראל בודי.... בקשר לאופיו של אראל זה טעם וריח וביכלל לא הנושא כאן כמו שאני מקווה שראית בפתיחת הפוסט. ושוב אם היית מלא בכסף והולך או לא ליעוץ ממנו זאת אותה שאלה אם הייתה קונה מרסדס חדשה במיליון שקל ואיך היו מגיבים חברייך על זה....מקווה שירדת לסוף דעתי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() עמית ספיר יותר נמוך ממנו והוא 10 רמות יותר ממנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תחשוב... אם לא עומד לו, אז אין לו מספיק טסטסטרון. אם אין לו מספיק טסטסטרון, אין לו מה שישמור על השריר.
![]() |
#12 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב מדהים. לא כל כך מאסיבי ביחס למתחרה, אבל חיטוב מצויין ואסטתיקה עוד יותר מצויינת.
![]() |
#15 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() אל תהיו בטוחים שאי אפשר להשוות ביניהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() גוף מושלם , רק צריך עוד 10 קילו LMB קשה להאמין שהוא הגיע לחיטוב כזה טבעי, אם כן אז כל הכבוד, http://www.mrisrael.co.il/ זה האתר הרשמי שלו .
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() קודם שילמד להיות בן אדם ישר ובוגר, רק אז אנשים יכבדו אותו גם בגלל הגוף שלו. ככה זה הולך.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר מישהו טבעי שהוא קצת פחות בחיטוב ממנו, רק שאצלו רואים חלק מהשרירים בולטים יותר.
והוא כמעט ולא מתאמן! תתפלאו אבל אפשר להגיע לרמה כזאת בלי חומרים, 3.5 אחוז שומן?! נשמע קצת הרבה מוגזם. יש אנשים עם גנטיקה מטורפת |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גדוללל !! אחלה גופה יש לו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להגיע לתוצאה כזו באופן טבעי, אבל בכללי הוא בכלל לא ניראה על 3.5%.