|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא יודע מה איתך אבל ערסים מחפשים מישהו שמוכן להגיב לזה תמיד אני רב איתם ! לא שאני רוצה הפ פשוט באים אלי
אבל הם תמציד שוכחים עם מי הם מתעסקים ! כי תמיד יש לי חברים בכל מקום שאני הולך אליו וכמה פעמים אחרי המכות בכמה ימים בקרתי אצלהם בבית ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הערסים מחפשים את ה"פראיירים" אלה שהם יראו שהם מפחדים מהם ויודעים מראש שלא יגיבו אני בטוח שבמקרה של פאוור אם פאוור היה נראה כמו אליאב קרייסלר (שור לא קטן) לדוגמא אז הערס היה בודק אותו ועושה לו בטח "יש לך בעיות" ולראות תתגובה אם הוא היה רואה שהוא עונה לו כמו אחד שמפחד היה אם ביטחון ומתחיל לצאת אליו כמו שערסים יודעים אבל אם עונה לו כמו גבר היה מסובב תראש והולך ויצא לי לראות כמה "חברים" שהם כמו ערסים איך הם מגיבים תלוי על מי הם נטפלים הגודל כן קובע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הכל תלויי בגישה ...גם אם הם רואים לפי הדיבור שלך שאתה לא מפחדש וזה ואתה גדול בגוף הם לא יתעסקו איתך אם הם רואים אבל שיש לך פה גדול אבל בוא נגיד שהם יכולים עליך במכות זה סתם ירגיז אותם והם ילכו איתך מכות.(מניסיון...xd חח למזלי יש לי חברים...) גם כן אלה סתם טמבלים וגם (לפחות אצלי ככה..) הם שחיפים ברמות קשותתתתתתתתת!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתעסק עם ערסים וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
היום הרוב זה סתם ערסוואטים צעצוע ששמים כיפה של נחמן, שומעים דיכאון ומדברים כמו עילגים ומנסים לעשות קול קשוח.. הרוב בכאפה לפנים אחת ואתה לא שומע מהם יותר, אבל יש גם יותר קשוחים ואם לא מסתדרים לבד אז יש חברים. שוב פעם העניין שהם באים ומחפשים להסתבך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |