|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי יש הרבה אנשים עם גוף יפה מאוד ושרירי ואחוזי שומן נמוכים.. ואני *יודע* שהם לא עשו לפי שלבי: מאסה-->>חיטוב.. אלא היו שחיפים ופתאום נהיו שריריים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני יכול להגיד לך על עצמי שתהליך העליה שלי לקח משהו כמו 6-7 חודשים מסודרים שמתוכם בחמש הראשונים הייתי די חטוב בסוף כבר הרשאתי לעצמי יותר לאכול חופשי מעבר לתפריט ובאמת כבר לא היה זכר לריבועים אבל בהתחלה שעליתי יחסית נקי למרות שעליתי במסת שריר נשארתי יחסית חטוב ועדיין התפריט שלי היה רובו פחמימות.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז לגבי עליה נקיה במאסה לבנאדם רזה-חייבים תפריט שיהיה דומה לתפריטים לעלייה במאסה? או שאפשר להוריד משמעותית את מס' הפחמימות ולשמור על הרבה חלבון בשביל לעלות נקי יותר? או בקיצור-איך עולים נקי?? למה צריך לאכול הרבה בשביל זה אם בכלל? |
|
![]() |
![]() |