|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אחי אתה בן 15 איזה כבוד כבר יש לך?:laugh:
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]()
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממש ממש לא יעזור לך לשבת ולראות את זה, אם אתה חושב שצפיה בדבר תעזור לך לנטרל סכין אתה מצחיק! תצפה בזה אלף פעם זה ממש לא יעזור לך.. לא יעזור לך ולא לאף אחד.. בכל אופן נחמד לראות את זה.. זה מאוד יפה וזה הכל! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה קרה מרחת הרבה משחת זיעתר נהיית הרקולס לך לך... ![]() כולכם מדברים באוויר כי עד שלא תיתקלו בקטעים כאלה לא תדע אני יביא מקלוישבור לו תראש וזה וזה וזה וזה וזה וזה ובלה בלה. כמה ילדים אני מכיר שמדברים ככה ובמציאות לא עושים כלום או הו. ובמהלך הזמן שלא הייתי בפורום נתקלתי בהרבה מצבים כאלה וידעתי להתרחק מזה וטוב שעשיתי ככה כי על האנשים שאני נפלתי היו בייצים והרבה והם לא ילדים בני 14 הם גדולים יותר והם ערבים ואצל ערבים אין רחמנות ולא מעניין אותם כמה שרירי אתה ברגע שאתה לא בא להם בטוב אתה צריך לברוח מזה לברוח...להסתלק. חבר שלי כמעט אכל דקירה במועדון בגלל אחד כזה ואשפוז בבית חולים בגלל חבורה כזאת. קיצר תימנעו ואל תשחקו אותה ואן דם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() בביוב יש הרבה חרא(ת"א-מועדונים-ערסים-מסוממים-שיכורים) שאתה שוחה בביוב אל תתפלא שאתה מתלכלך בחרא.
|
![]() |
![]() |