|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() רן יא ראש פמוט אין איזו עבודה חח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יואב יא ראש אפרסמון
![]()
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עובד בדיר עזים ובחממות עבודה מאוד קשה אבל אני גם לומד הרבה דברים וגם בנוסף דוד שלי מלמד אותי על הלולים המבוקרים שלו ועכשיו אני בחממות עובד עבודה מאוד קשה נישבע לכם נישבר לי הגב לעקור את העשב בין השבלים אתם לא יודעים כמה זה קשה אבל הבוס שלי אמר לי שלאט לאט אני יתקדם (זה אותו בוס שבדיר שאני עובד שם ) ככה אני בינתיים עובד קשה ![]() בדיר אני מרוויח 25 לשעה ממוצע ביום אני עובד בדיר 4 שעות 100 שקלואז הולך לחממות ובחממות בערך עוד 4 שעות סוגר אחלה יום עבהודה ובחממות 20 לשעה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חוצמזה אני אומר לך שהכל מפוצץ!! כל מה שאתה רוצה בקניון והכל, בורגר קינג, פלאפלים, הכל הכל מלא ויש תור לעובדים!! מצב שפל!! חוץ ממלצרות שאני בחיים לא יעבוד בזה חח.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תרד מהבחורה הזאת תזיין לה במוח כל יום, לפעמים אין ברירה זה מה שצריך.
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ליד קריית הממשלה, בן דוד שלי עובד שם אבטחה (עכשיו עבר לירקות כי זה הרבה יותר משתלם, וגם כי יש עוד כמה חברים בירקות), תאכלס זה הוא מסדר לי, נראה מה יהיה.. אם אני יראה שהיא חרטטה אני לא ילך, אחרי זה כאבי ראש עם המשכורת וכל זה.. בנתיים היא נראית חרטטה רצינית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |