|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() האדמור
אני מורידה בפניך את הכובע!!!! אין כמוך, לא היה ולא יהיה!! סליחה שאני עוד פעם קצת קטנונית אבל אני לא יכולה להתאפק כשמשהו מעצבן אותי. אז תגובה ל-night wolf: ברור שהמיס פיטנס "תשעמם לך את התחת" (כמו שכתבת), זה בגלל שאתה לא מסוגל להגיע לרמה כזו של חיטוב, יש לך יד או גב כמו שלי, בחיים לא!! אחרת היית מפרגן. וזה שאמר שזה לא סקסי - שיגדל קודם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך נ.ב מיס פיטנס זה לא סקסי בגרוש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אהבתי ![]()
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |