|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אין לי כח לרבים שזה יגרום שכל אחד ישאר בדעה שלו וזהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
חבר פעיל
|
![]() פיצצתי ילד מכות אחרי שקילל אותי ואת המשפחה שלי, עשיתי לו פנס בעין ונקע ביד
שברתי 2 שיניים לילד שהתחיל איתי מכות אממממ גנבו לי אופניים ביום כיפור כשהייתי בכיתה ח'... אכלתי כמה פעמים ב"מסעדה" של פלאפל והלכתי בלי לשלם... זהו נראה לי.. למרות שאני מצטער על המכות,כל פעם שאני מתעצבן אני משתנה לגמרי ומתחיל לאבד שליטה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מתן , לפי ההודעות שלך שאתה לא מבין בכלל ציניות נראה לי שאתה אחד מוזר מהפריקים האלה ( לא גותים אלא אתם יודעים) שעבר ילדות קשה.
למה להתגאות בכל החרא שעשית? ומה יקרה אם יש פה שוטר מאנאייק שישיג את הכתובת שלכם ויתחקר אותכם? (או איזה ילד שימתח אותכם שהוא שוטר) עשיתי בחטיבה (גיל שלך נראה לי) את כל הדברים האלה , גנבתי את כל מה שאפשר היה להוציא מהמעבדת מחשבים מהבצפר , החלקתי דברים מדוכנים בקניון , חתכתי אנשים עם נייר(רציני הפעם) ביציאות , אה וגם גנבנו מחשב שלם מבצפר אחר בלילה ומכרנו אותו עם חברים ומה יש להתגאות בכל החרא הזה תגיד לי?בגלל כל החבורה הזאת שלנו מבחטיבה אין עדיין שיעורי מחשבים שמה. אני מצטער על כל הדברים האלה עכשיו והדבר הפלילי הבא שאני יעשה זה לתת מכות לילדים הקטנים שאני יראה שעושים את זה ועוד משהו בלג בעומר הבא על חבורות של ילדים סדיסטים .
![]() |
#145 |
חבר פעיל
|
![]() כשניסיתי לבדוק לאן אני יכול להגיע עם הכוח,כשהיו לנו שולחנות מחוזקים בבלטות בריצפה, הוצאתי אותם עם הבלטות ואז המנהל הגיע ושאל מי זה ושזה יעלה לנו יקר(נראה לכם יום למחרת כולם שכחו את זה).
שברתי מראה למשאית . הורדתי עם חבר שלי לוח בכיתה . גם הדלת יצאה מהמקום אחרי שדפקנו אותה... בכיתה ט' נראה לי,הוצאנו כל מיני מתכות כאלו מהוילונות ואז התחלנו לזרוק על כל מיני מורים מעצבנים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא קראתי את הפוסט אבל ממש לא הבנתי מה הקטע שלו.. מה הקטע בלעשות "פשעים" מה זה הופך אותכם לגברים? מגדיל לכם את האגו?... מזכיר לי את העברייני צעצוע האלה שחושבים שאם הם יקללו ת'מורה או יביאו מכות לזקנה הם יצאו גברים...
צאו מהסרט!! ד"א רק עכשיו קראתי את התגובות של הומי ופאניק.. בדיוק מה שאמרתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() מממממ:
1.באנו לבצפר שלנו איזה לילה ,ביום של סיום כיתה יא' ופשוט שברנו על חלון זכוכית שמצאנו בבצפר...עלה לבצפר אלפים על גבי אלפים... 2.עשינו פשיטה על אוטו דיפו על כמה רמקולים ותוספות לרכב 3.פשיטה על "מגה" גם על לא קצת דברים אבל שם סתם נגררתי עם כמה חברים קיצר נגמר בזה שתפסו,הזמינו משטרה,חקירות בלאגנים ואזהרה שנגמרה מזמן... סתם שטויות , שומדבר שאפשר להתגאות בו.
![]() |
#150 | |
|
![]() ציטוט:
ואל תגיד לי שאנים פה לא "מתגאים" בפשעים שעשו..:nonono: ככה נראה לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Banned
|
![]() הומי הלוואי שיום אחד ידקור אותך ערס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקטע להתגאות בדברים פליליים שעשיתם?..
להגיד לכם את האמת, אני לא זוכר שום דבר פלילי שעשיתי(יש סיכוי טוב שלא עשיתי שום דבר פלילי בחיים), חוץ מאחד, ואני לא מתכוון לחלוק אותו פה, כי זה קרה כשהייתי בכיתה ב', ועברו מאז שנים. וואו, איימת בנשק על מישהו, וגם גנבת, זה עושה אותך גבר, ועוד יותר טיפשי זה הקטע שאתה מתגאה בזה. אף פעם לא הבנתי את כל האידיוטים שמתגאים בכל השטויות שהם עושים, משום מה זה אף פעם לא מצאתי את זה מצחיק. נ.ב-הומי ופאניק- קבלו מוניטין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
ואחרי זה לראות את "דור ההמשך" נהיים מאפייה קטנה
![]() |
![]() |
#154 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לא יעזור שכל אחד יבוא וירשום את אותה התגובה שהומי ופאניק רשמו רק בניסוח שונה. הדבר היחידי שזה עוזר זה למונה ההודעות שלך. זה הפוסט, משעמם, מי שיש לו משהו לעניין לרשום שירשום ומי שאין לו שלא.
![]() |
![]() |
#155 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שאתה צודק, אבל הטמטום של אנשים יכול להטריף אותי.
ד"א, נראלי אני בין היחידים בפורום שהמונה הודעות אשכרה מעניין לו תזין.. תראה כמה זמן אני רשום בפורום, וכמה הודעות יש לי.. אני מגיב רק לדברים שבאמת יש לי מה להגיב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא הבנתי מה המטרה בכלל בפוסט, לבדוק מי הכי גבר ועושה הכי הרבה דברים שיובילו אותו לבזבז כמה שנים טובות מהחיים שלו בכלא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא רואה את הפוסט הזה כפוסט של "כמה שיותר פשעת ככה יצאת יותר גבר"
אלא כ"בואו חבר'ה ספרו קצת שטויות שעשיתם"
![]() |
#159 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: Gil-g תגובה מעליי, מסכים ומחזק!!
![]() |
![]() |
#160 |
הושעה
|
![]() אשכרה פורום מעפן... למה?! כי תמיד מישהו אחד פותח אשכול מהסוג הזה רק כדי שבאיזשהו שלב מישהו אחר יגיד יזלזל ויגיד "איזה עבריינים אתם" ויתחיל ויכוח. בשביל מה כל זה?