|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
BillaBong יש בעיקר בSurfers Paradise ובDrop וכל מיני חנויות גלישה, חולצות מתחיל מ130-150 ככה... ובקשר לזה שאמר בשוק, כל אחד והעדפות שלו...גם אפשר ללכת עם בגדים מכוערים, אין מה לעשות, שוק זה שוק. ומכנסי גלישה יש לי 4 לא יודע איך הגעת ל10, אני אישית חושב שזה דבר ממש נוח ליומיום ואפילו להתאמן עם זה בכיף... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מסכים איתך שבגדים מהשוק זה בגדים מכוערים וכו'. קודם כל בוא נתחיל מזה שבשוק יש בגדים מקוריים (גנובים) בחצי מחיר, דבר שני יש זיופים שנראים אותו דבר רק מחומרים פחות איכותיים אבל לא משהו שמרגישים. יש לי בכל הארון אולי 4-5 פריטים מהשוק, אבל לדעתי זו אופציה לא רעה בכלל.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() קטלני אחי!
המכנסיים הלבנות של ספיידר בהתחלה נדירות ! ואהבתי גם את bilabong ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש תקציב
אהבתי אחלה בגדים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.2send.us/uploads/3593836c65.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולזה שיש בעיה עם ורוד, למה ללבוש את זה? כי זה צבע יפה. למה אתה לובש אדום?כחול? או שאתה מאלה שהולכים רק עם בגדים שחורים כאילו יום השואה. ובקשר לבגדי גלישה, הסיבה היחידה שזה נוח ויפה. הבגדים האלה לא נועדו לגולשים, חוץ מהמכנסי גלישות והחליפות גלישה שאני לא רואה כאלה שהולכים איתם ברחוב, המכנסי גלישה זה גם סוג של בגד ים וזה מאוד נוח...והחולצות לא נועדו לגולשים..לפחות לא אלה שמייצרים היום, ממזמן מייצרים את זה לציבור הרחב כי יש ביקוש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |