|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה יש לי שאלה, אני משחק המון כדורגל, עכשיו רציתי לדעת, האם אפשר להחליף מדי פעם ריצה של שלושים דקות ב3 שעות כדורגל אבל שלפעמים אתה יושב בצד וגם כשאתה על המגרש לא כל הזמן אתה רץ(אני אישית רץ הרבה),עכשיו אני דיי בטוח שב3 שעות האלו אני ישרוף הרבה קלוריות כמו באירובי,אבל יש גם סיכוי שאני טועה בגלל זה אני פונה אליכם.
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() כן גמני משחק שעה וחצי בערך.. וגמני רוצה לדעת אם זה תחליף טוב לאירובי.. של חצי שעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני בטוח שאתה תשרוף יותר ב 3 שעות כדורגל יותר מ 30 דק אירובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב שזה יכול להוות תחליף טוב לאירובי כי בכדורגל אתה לא רץ על מהירות קבועה ולכן קשה להשתפר ככה ביכולת האירובית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמו זה שמעליי גם כן תדע לך שבשלוש שעות האלה אתה תקרטז בטירוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רגע אז לא הבנתי אתם אומרים שבגלל שאני לא רץ קבועה אני לא ישרוף קלוריות כמו ב30 דק' ריצה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה המטרה שלך באימון אירובי ?
בכדורגל אתה מאוד משתפר בסיבולת לב ריאה מניסיון שאתה במסגרת קבועה בליגה או עם חברים (לפחות פעמיים בשבוע) אז אתה תשתפר. אז מה אם אתה לא רץ קבוע אם אתה לא מהעגלות אתה שורף מספיק בכדורגל שורפים מלא קלוריות. אם אתה משחק שלוש שעות עם מנוחות אז תאכל ותשתה בכל הפסקה (שלוש שעות לדעתי לפחות שלוש הפסקות). תעדיף כדורגל על סתם ריצה זה הרבה יותר כיף אל תפחד שאתה לא תשרוף מספיק. אם נראה לך שלא התעייפת מספיק ובא לך תעשה ריצה, לפי היכולת האישית שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אלא אם כן אתה שוער
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |