|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אני מודע לזה שצריך להתחשב בהם, ובכל זאת אני בשלי, שהגוף משקיע יותר אנרגיה בלעכל את ה10~28 קלוריות למאה גרם (שהן לא בדיוק פחמימות גם כן) מירק, מאשר זה משפיע על החיוב הקלורי. תחשוב שקילו ירקות מביא לך מה, מאתיים קלוריות? נגיד שלוש מאות? ומפוצץ לך את החיים, כי זה נוזלים, סיבים ושות'. לכן, לדעתי, בעיקר בחיטוב, תאכלו כמה ירקות שאתם רוצים. שוב, לא כמו גזר. ציינתי גם בהודעה המקורית, אבל ירקות כמו גמבה, מלפפון, חסה, אפילו עגבניה רחמא ליצלן, יפיקו לך יותר תועלת מאשר ה"נזק" שהן יכולות להניב. בחיאת דינק, זה שאתה מפוצץ מגמבה יכול לחסוך לך את הקובית שוקולד שיש בה מאה קלוריות. (טוב, קוביה גדולה, אבל קוביה). לחברה שלי, שהרכבתי דיאטה, הרכבתי בדיוק בגישה שלך. כשהיא הייתה אוכלת ארוחה (כל אחת מאתיים קלוריות) ואפילו חותכת עגבניה, הייתי אומר לה להגיע ל180 קלוריות, והעגבניה זה עוד עשרים. אבל לבילדר? באמת, זה כ"כ שולי שאני לא חושב שצריך להתחשב. אפילו שני קילו לא יטו את הכף. (הגוף משקיע המון אנרגיה לעכל דבר כזה, מן הסתם). My 0.02$. אתה כמובן מוזמן לחלוק, אבל אני באמת בשלי בנושא הזה.
__________________
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
||
![]() |
![]() |