|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא חושב שהיית אמור לנעול לי את הפוסט, סך הכל זה דבר שקורה בעולם ואמור לעניין אנשים.
אציתי לפתוח על זה דיון פתוח בו כולם יביעו את דעתם... ראיתי את הסרטון הזה רק פעם אחת בפורום וזה היה בפוסט ישן של גולן(שנמחק כבר ד"א...(חיפשתי אותו היום)) אז חשבתי שיש כאלה שלא ראו ואני חושב שכן צריכים לראות... מי שלא מסוגל, שלא יראה... וכל הכוונות שלי בפתיחת הפוסט היו חיוביות... אני לא חושב שהן נוגדות שום חוק מהחוקים של הפורום...
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי בוטח שכשאני אחזור אני אראה תשובה...
אין לך תגובה בעניין?:\
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רק עכשיו קראתי את הפוסט ולכן עדיין לא הגבתי.
אם קראת את מה שכתבתי בפוסט, אז אתה מבין שכבר העלו את הסרטון לפורום לפחות שלוש פעמים. לא רק שזה סרטון מזעזע, שגרם לנדודי שינה לי אישית ולעוד הרבה אנשים שראו אותו. שוב בנוסף לזאת כבר העלו אותו....מי שרוצה לראות יכול לעשות חיפוש בפורום. נעלתי כי זה סרטון קשה מאוד שרובנו כבר ראינו... אין צורך להזדעזע שנית. נ.ב: אני בעצמי הבאתי את הסרטון לכאן לפני כשנה...
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה סרטון?.
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סרטון של חוות פרוות סינית. תתאר לעצמך כבר בראש מה מתרחש שם...
בכל מקרה...אחרי שהבהרתי מדוע האשכול ננעל אז אין צורך יותר באשכול הנוכחי. נעול.