ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-05-07, 19:35   #1
Meir787
חבר פעיל

הסמל האישי שלMeir787

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
עזבו שטויות סטיבן סיגל זה המלך האמיתי של זירת האומניות לחימה בהוליווד.....
נראה לך ? כל האומנות שסגל משתמש בה מצוצה מהאצבע ובחיים לא תוכל ליישם אותה בחיים. סטיבן סגל בנאדם ענקי, חזק, מהיר - אבל האומנות שהוא שולט בה פשוט לא יעילה...
ישן 15-05-07, 20:56   #2
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Meir787
נראה לך ? כל האומנות שסגל משתמש בה מצוצה מהאצבע ובחיים לא תוכל ליישם אותה בחיים. סטיבן סגל בנאדם ענקי, חזק, מהיר - אבל האומנות שהוא שולט בה פשוט לא יעילה...
אייקדו זה משהו שאי אפשר ליישם בחיים? ואם אני אגיד לך שאני למדתי משהו מאוד דומה מבחינת נעילות ידיים והשתמשתי בזה הרבה מאוד? סטיבן סיגל הוא המערבי הראשון שלימד אומניות לחימה ביפן + העובדה שהוא לימד אומניות לחימה בCIA
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-05-07, 01:06   #3
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אייקדו זה משהו שאי אפשר ליישם בחיים? ואם אני אגיד לך שאני למדתי משהו מאוד דומה מבחינת נעילות ידיים והשתמשתי בזה הרבה מאוד? סטיבן סיגל הוא המערבי הראשון שלימד אומניות לחימה ביפן + העובדה שהוא לימד אומניות לחימה בCIA

גיימר, אל תזיין את השכל.

אייקידו לא יישים במציאות, נקודה.

לא אייקידו יושינקאן, לא קורינדו ולא כל סוג אחר. לא בגלל הקושי בהשגת אייקי, או בגלל הבעיות שלי עם יד רכה, אלא בגלל שהתירגול יושב על זרימה, והסכמה של היריב. הגילגולים מתבצעים כדי ליצור המשכיות וכמה שפחות לפגוע ביריב, וגם נעילות הפרקים מאפשרות התחמקות באותו המצב.

כל טירון באומנויות לחימה יאמר לך את זה...

האייקידו נבע מהדאיטו-ריו. שהוא באמת יותר התקפי וישים, וגם הוא מאוד בעייתי (נגד ילד שלמד איגרוף חצי שנה, רוב הסיכויים שתצא עם שיניים שבורות). הכול יושב על ניסיון.

בקשר ל"יכולות" של סטיבן סיגל... הוא התחתן עם הבת של המורה שלו, ככה הוא זכה בדרגות. פשוט מאוד.

הוא מלמד סוג מאוד אגרסיבי של אייקידו, שלא עומד ברוח השיטה. והאמת היא, שהוא גם לא כ"כ טוב בו.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-05-07, 21:17   #4
HammEr-StriKe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Meir787
אל תדבר שטויות אחי, האמנות יעילה מאוד, זה איקידו, צריך למעלה מ 7 שנים של נסיון, וזה באמת אמנות יעילה..
לגבי ברוס לי, לכל מי שתהה איך מת, הוא חזר מצילומים של הסרט משחק המוות לביתו הוא חש כאבי ראש, לקח כדור שלא ברור איזה ומה בדיוק אירע שם. פשוט לקח והתמוטט, הגיעו כמה אנשים שמכירים אותו אישית וכשהזעיקו את האמבולנס הוא כבר מת.. זה מוות טרגי..

השם המלא של ברוס לי הוא - ברוס ג'ון פאן לי הוא התחיל לשחק בסרטים עוד כשהיה ילד, כשהיה נער הוא זכה בתחרות של ריקודי צ'צ'צ'ה ואחר כך למדריך לריקודים.. לאחר מכן בשנות ה20 לחייו היגר לארה"ב ללימודי פילוסופיה.. עם הזמן התחיל ללמד את האמנות קונג פו, והחל להתפרסם ולמעשה הוא זה שהביא את הקונג פו למערב, בין התלמידים שלו היה קרים עבדול ג'באר, צ'אק נוריס ועוד שחקנים מפורסמים לאותם זמנים.
הוא פיתח שיטת קונג פו משלו, בין הסוגים היה "דרך האגרוף הבולם"
הוא כתב כמה וכמה ספרים, ועשה סרטים די טובים אחד הסרטים המצליחים שלו היה "הדרקון" וזה הוא הסרט היחיד שנכנס להוליווד מכל סרטיו של ברוס לי..
היעילות שהוא הפיק מהשיטת לחימה שהוא פיתח הייתה מאוד טובה, ויש אנשים בארה"ב שלומדים זאת עד היום..
HammEr-StriKe מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה