|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שימושים ? לא יודע אחי, שמעתי שיש כאלה שאוכלים את זה.
__________________
.Remember, remember, the 5th of november
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דה :\ תענו רציני אם למישהו יש דרכים מעניינות לדחוף את זה לפה.. לאכול נקי בלי כלום זה גם טוב?:| |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שייק (בבלנדר!) על בסיס חלב שמכיל שיבולת שועל ותמרים יכול לצאת טעים מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() taus עוגיות נשמע טוב.. רק איך מכינים? חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
סתם..נדמה לי שהעלות לפה מתכון של עוגיות שיבולת שועל.. תריץ פה חיפוש. העלו גם עוגת שיבולת שועל.. א אני לא טועה אמיר הרדוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() מצרכים:8 מנות אבקת חלבון בטעם וניל/בננה 3 כוסות שיבולת שועל (לא מבושלת) 1 חבילה של אינסטנט פודינג (בכל טעם שהוא, רצוי דלת קלוריות) 2 כוסות חלב דל שומן ![]() 2.משטחים בעזרת כף את העיסה בתבנית זכוכית 3.מכניסים למקפיא למשך 10-12 שעות 4.מוציאים מהמקפיא וחותכים ל-8 חתיכות ערך קלורי לכל חטיף:קלוריות: 257 חלבונים: 29 גרם פחמימות: 28 גרם שומנים: 3 גרם • חשוב לשמור את החטיפים בהקפאה
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שים לב גם שהתמרים אכן מגולענים, הייתה לי תאונה עם גלעין היום, עד עכשיו אני מוציא חתיכות שלו מבין השיניים. |
|
![]() |
![]() |