|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד אתה לא תעבור את הצריכה הקלורית היומית שלך, אין עם זה בעיה.
__________________
בשבילי זה הבית בשבילם זה עוד קו על מפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() משה יפה על המחקר, היו תקופות שחיפשתי שוקולד מריר 90% אחוזי קקאו עם מעט סוכר בשביל לשלב אותו בתפריט כמקור לשומן בשביל להנות מהנוגדי חימצון החזקים שלו מה שכן בסוף מצאתי שוקולד 99% אחוזי קקאו והיה לזה טעם של נעל בכל השוקולדים הרגילים של עלית גם המרירים יש הרבה סוכר אם כבר להתפנק אז לכו על 60%-80% מוצקי קקאו ככה גם תהנו מהנוגדי חימצון וגם יחסית רמת הסוכר שלהם נמוכה.
עוד הערה קטנה על הנוגדי חימצון קחו בחשבון שלא בטוח בכלל שאתם מקבלים אותם מהשוקולדים המעובדים שיש במכולת כמו הרבה נוגדי חימצון אחרים הם נהרסים בתהליך העיבוד קראתי על זה כתבה פעם אני ינסה לחפש אותה ולפרסם פה.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() נזכרתי איפה ראיתי את זה, זה היה בYNET בריאות:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249355,00.html כמובן שאין שם קישור למחקר המקורי כי זה YNET מי שמעניין אותו שיריץ חיפוש בPUBMED. Bullet וP-a-n-1-c זה ממש לא מעניין את חברי הפורום מי דיבר למי, בבקשה לשמור על רמה גבוהה.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
![]() |
![]() |