|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() 1. כמה קלוריות היית אוכל עד עכשיו?
2. מה הנתונים שלך? 3.אתה חייב להוסיף עוד שומן וממבט ראשון אלה אם אתה שוקל 30-40 ק"ג זה נראה מעט מדי קלוריות. 4. לחם מלא זה אומר שהוא עשוי בדרך כלל מסוג של קמח מלא (חיטה, שיפון וכו') אם הלחם הוא גם קל בדרך כלל הוא יכיל פחות קלוריות סביב ה20-40 תלוי בדיוק בלחם ולחם קל יכול להיות גם מלא זה לא סותר אחד את השני.
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() 1. התפריט היה בערך אותו הדבר, רק שהיו עוד 2 פרוסות לחם מלא, ו-100 גרם אורז (עכשיו קוצץ ל-50).
2. כרגע אני שוקל קצת פחות מ-70 קילו, התחלתי את החיטוב על 77 קילו, גובה 1.70, אחוז שומן אין לי מושג.. 3. לגבי השומן כבר אמרתי, הוספתי כפית שמן זית בבוקר, כפית שמן זית עם הטונה לפני השינה, ועוד כפית טחינה עם האורז. 4. כרגע בדקתי, והלחם הקל שאני אוכל עשוי מ-100% קמח מלא, 36 קלוריות לפרוסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() התחלתי את החיטוב שבועיים לפני פסח..
בפסח עצמו לא שמרתי על החיטוב, אבל מאז ועד עכשיו אני בחיטוב. היקפים לא מדדתי, אבל מה שכן הרבה מהג'ינסים שלי חזרו לעלות עליי.. העניין הבעייתי הוא הבטן, יש שם שומן עיקש שמבאס ת'נשמה. ולא, אין לי מושג מה זה התחזוקה הזאת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מאזן קלורי שלילי הורדת פחמימות מספיק חלבון אירובי תחזוקות, bmr וכל זה אין לי מושג.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() התפריט המשופר, דעתכם:
7:30 בבוקר בערך: 1 גביע קוטג' חצי % כפית שמן זית 1 מלפפון/גמבה 10:30 בבוקר: 2 פרוסות לחם מלא 3 פרוסות פסטרמה (70 גרם) 5 עלי חסה 1 כפית טחינה 2:00 בצהריים (לפני האימון): 2 יוגורטים יופלה 0% 3 כפות ש"ש/ 2 פרוסות לחם מלא כפית שמן זית 3 לבני ביצים 2 ירקות מיד לאחר אימון: בננה קופסת קוטג' חצי % שעה לאחר אימון: 130-150 גרם חזה עוף 4 כפות אורז מבושל (שזה בערך 20 גרם לא מבושל) סלט ירקות 20 דקות לפני השינה בערך: קופסת טונה בשמן צמחי מסוננת היטב כפית שמן זית 1 מלפפון |
![]() |
![]() |