|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 7-8 חודשים אני במסגרת ורק במהלכה צריך למדוד את השינויים.
עליתי כ-10-12 קילו(תלוי איך מסתכלים), רובם המוחלט שריר, אך גם שומן. כיום אני 72-73 קילו, בגובה 1.72. כ16% שומן, אבל יש לציין שהתחלתי עם אחוז שומן לא נמוך(אני מעריך - 13-14%). כשהשתחררתי לפני שנה וחצי מהצבא שקלתי 58 קילו עם כ-11% שומן. לאחר מכן טסתי לחו"ל ועליתי כ-3 קילו, אבל כמובן שרובם ככולם שומן כי הייתי בבטלנות מוחלטת. אני משתפר, אבל אני לא רואה עצמי כדוגמא של לפני-אחרי, כי הדרך עוד ארוכה בהחלט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התקדמות מדהימה. אתה מקפיד על תזונה נכונה ומנוחה הולמת לפי הכללים? אצלי הדבר היחיד שמדדתי הוא היקף יד שעלה לי בחודשיים מ 36 ס"מ ל 38 ס"מ. משקל מ 73 ק"ג ל 80 ק"ג בערך (יש גם שומן בטוח). אני בערך 17% שומן. גובה בערך כמוך 1.74. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה. אני משקיע בתזונה, במנוחה, ובאימונים מאוד. גיליתי שללא ההשקעה הכוללת אני לא ממש מתקדם, אך ברגע שכל התמונה מסתדרת - אני עולה מהר מאוד.
המשקל שלך גבוה מאוד לגובה שלך, ונשמע שנשמר אצלך הרבה שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני שואף ל 90 ק"ג - 10 אחוז שומן. אני אראה חבלה"ז עם נתונים כאלה. אבל אני לא ממהר - משתדל להתקדם לאט ויותר בטוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 90 קילו נשמע לי המון בגובה שלך. אבל שיהיה רק בהצלחה!
אכן זכרון שרירים משחקים כאן תפקיד, אבל זאת עוד סיבה שלדעתי אתה יכול להרים הילוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אמרת שאתה מעוניין ב90 קילו עם 10% שומן. זה אומר שתגיע בערך ל100 ותתחיל חיטוב.
|
![]() |
![]() |