|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל את זה עם חלב, פרוקטוז ולפעמים דבש. שם בבלנדר ושלום על ישראל.. זה לפנים וגם טעים! אני מחלק 500 גרם ש"ש לחמש/שש ארוחות ואוכל את זה עם חלב וככה אני מגיע בקלות ל2,400 קלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() נראה לי שזה יותר מדי סיבים. האם בזה מסתכם האוכל שלך? איפה ירקות ופירות? שומן איכותי? כמעט כל החלבון שלך הוא לא מלא , בד"כ כן מחשיבים אותו כי המקורות השונים של החלבון משלימים האחד את השני אבל במקרה שלך זה עלול להיות בעייתי. שים לב שעודף סיבים יכול למנוע ספיגה של ויטמינים ומינרלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ירקות ופירות אני גם אוכל בלי קשר.. תפוח, אפרסק, שסק, בננה, מלפפון, גזר, גמבה, עגבניה - אני אוכל משהו כמו 5 מאלו בכל יום. הקוואקר מכיל 6.3 גרם שומן ל100 גרם כפול 5 זה יוצא 31.5 גרם שומן ליום ואני אוכל גם פיצוחים כמעט כל יום. למה החלבון לא מלא? אני משלב את השיבולת שועל עם חלב ובחלב יש את כל החומצות אמינו הנחוצות להפיכת חלבון לא מלא למלא, לא? גם פה ושם אני אוכל איזה קוטג' או כמה פרוסות פסטרמה, חומוס וטחינה.. פשוט הכי נוח לי לאכול ש"ש.. בהתחלה ניסיתי עם לחם עד שגיליתי את הקוואקר. יש בעיה עם עודף אשלגן/ברזל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אני פשוט זוכר שיש המון סיבים בשיבולת שועל שהיתה אצלי בבית. יכול להיות שקנית סוג אחר. אני חושב שיש להם טעות באתר , 1.1 מ"ג זאת כמות זעירה שלא מתחשבים בה באריזות של מוצרים [זה מיליגרם , לא גרם].
בחלב יש חלבון מלא , השאלה היא כמה חלב אתה צורך. יכולה להיות גם בעיה מהצד של הסידן אם אתה לא צורך מספיק חלב. תכתוב תפריט מסודר , להגיד רק 500 גרם ש"ש זה לא מספיק. ותבדוק כמה סיבים יש על האריזה ולא באתר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() נזק בריאותי לא יהיה לך מזה. זה בערך הארוחת בוקר שלי במאסה בלי הכוס מיץ תפוזים והסקופ חלבון.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ביניים - איזה סנדוויץ' עם גבינה צהובה/קוטג' צהריים שיבולת שועל בבלנדר עם 200 מ"ל סידן, פרוקטוז כממתיק, דבש, קריאטין בנפרד אחר צהריים- שיבולת שועל עם 200 מ"ל חלב, פרוקטוז, קוטג' ערב - שיבולת שועל עם 200 מ"ל חלב, פרוקטוז לפני שינה-שיבולת שועל עם 200 מ"ל חלב, פרוקטוז איזה תפריט מגוון הא? אני מגיע ככה לאיזה 2,400 קלוריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי למה אתה חי כל היום רק על שיבולת שועל .? חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני הולך להתאבד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני! :cry_1: פחמימות מתוקות!!! :cry_1: כשאני בחיטוב, אני חושב על פחמימות יותר מאשר על סקס. :cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() איכס חצי קילו ש"ש :| אני אוכל 100 גרם וזה עוד מקושי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
תכתוב ערכים תזונתיים של התפריט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() תיזהר מאוד מעודף סיבים, אין לי מושג מה ההמלצה היומית לגבי כמות אבל אל תעבור אותה בצורה קיצונית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ש"ש זה כ"כ טעים... אני בקלות יכול לחסל קילו בארוחה...
(זה לא אני, זה החיטוב מדבר)
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני גורס את זה טוב טוב בבלנדר ואז מוסיף חלב וסוכר ענבים, לא סירופ ושותה את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שלא ימאס לי בקרוב וגם מקווה לעלות קילו עם השיטה הזאת עד יום רביעי-חמישי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |