|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני פשוט זוכר שיש המון סיבים בשיבולת שועל שהיתה אצלי בבית. יכול להיות שקנית סוג אחר. אני חושב שיש להם טעות באתר , 1.1 מ"ג זאת כמות זעירה שלא מתחשבים בה באריזות של מוצרים [זה מיליגרם , לא גרם].
בחלב יש חלבון מלא , השאלה היא כמה חלב אתה צורך. יכולה להיות גם בעיה מהצד של הסידן אם אתה לא צורך מספיק חלב. תכתוב תפריט מסודר , להגיד רק 500 גרם ש"ש זה לא מספיק. ותבדוק כמה סיבים יש על האריזה ולא באתר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() נזק בריאותי לא יהיה לך מזה. זה בערך הארוחת בוקר שלי במאסה בלי הכוס מיץ תפוזים והסקופ חלבון.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני הולך להתאבד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני! :cry_1: פחמימות מתוקות!!! :cry_1: כשאני בחיטוב, אני חושב על פחמימות יותר מאשר על סקס. :cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ביניים - איזה סנדוויץ' עם גבינה צהובה/קוטג' צהריים שיבולת שועל בבלנדר עם 200 מ"ל סידן, פרוקטוז כממתיק, דבש, קריאטין בנפרד אחר צהריים- שיבולת שועל עם 200 מ"ל חלב, פרוקטוז, קוטג' ערב - שיבולת שועל עם 200 מ"ל חלב, פרוקטוז לפני שינה-שיבולת שועל עם 200 מ"ל חלב, פרוקטוז איזה תפריט מגוון הא? אני מגיע ככה לאיזה 2,400 קלוריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי למה אתה חי כל היום רק על שיבולת שועל .? חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
תכתוב ערכים תזונתיים של התפריט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() תיזהר מאוד מעודף סיבים, אין לי מושג מה ההמלצה היומית לגבי כמות אבל אל תעבור אותה בצורה קיצונית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שלא ימאס לי בקרוב וגם מקווה לעלות קילו עם השיטה הזאת עד יום רביעי-חמישי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |