|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חח צחקתי בקשר לפרישה אני בחיים לא אפרוש, באופן די מוזר עליתי 10 קילו בחודשיים האלה שמעט מהם היה שומן, כנראה שיש לי גנטיקה באמת טובה.
נ.ב את המאמרים הספקתי לקרוא כבר ממזמן, 10 קילו לא הולכים ברגל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אתה באמת חושב שעשר קילו שעולים בחודשיים זה שריר?? נגיד 2 קילו שומן אז 8 קילו שריר?? תחשוב שוב, רוב המשקל שהעלת הוא מים בעיקר. אז כן 10 קילו כן הולכים ברגל ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תראה אין לי מושג כמה באמת עליתי בשריר, אני יודע שלא אכלתי יותר מדי והמשקל לא משקר, בנוסף גדלתי בהרבה, אני חושב שלחודשיים עשיתי עבודה טובה ואני מתכוון להמשיך להשקיע ולעבוד קשה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אלא אם כן יש לך תזונאי תותח + תכנית אימונים רצחנית + סייקל יוקרתי + גנטיקה עצבנית... ככה שלא , אתה לא עלית 10 קילו שריר... אני לא אומר שלא עלית שריר , יתכן מאוד ורוב הסיכויים שכן עלית , אבל לא 10 קילו ![]() אתה נראה במצב סביר ביותר , אני רואה לפי הכתיבה שלך שאתה מאוד אוהב את הענף הזה , תתחיל להפציץ ונראה אותך בעוד כמה חודשים עם תוצאות מהשמים! בהצלחה אחי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() המון תודה אליאב האמת שהתחלתי עם פיתוח גוף כשראיתי את התמונה שלך ב- fxp, פשוט נדלקתי אתה המודל לחיקוי שלי כבר חודשיים
![]() נ.ב כמובן שלא כל ה- 10 היו שריר אבל 10 קילו עליתי מה מתוכם שריר אינני יודע, מה שבטוח אני רואה את עצמי ושומע מאנשים שממש גדלתי בצורה מפחידה ![]() |
![]() |
![]() |