|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה בגלל ששיבולת שועל מפחיתה משמעותית את רמת הסוכר בדם. תנסה לערבב סוכר ענבים או דברים מתוקים אחרים או לחם למשל.
ציטוט: שיבולת שועל ורמות סוכר בדם גם במקרה הזה ההשפעה המטיבה של שיבולת השועל על סוכרתיים טמונה בסיבים המסיסים. הסיבים המסיסים מאטים את ספיגת הפחמימות, ובכך מונעים עליות חדות ברמות הסוכר בדם. מחקר שנערך במשך 10 שנים ופורסם ב- American Journal Of Public Health הראה כי צריכה של מנה יומית של שיבולת שועל (שוות ערך לכוס שיבולת שועל מבושלת) 2-4 פעמים בשבוע מפחיתה את הסיכוי לסבול מסוכרת מסוג 2 ב-16%. כאשר מעלים את תדירות הצריכה ל5-6 פעמים בשבוע מפחיתים את הסיכוי ב-39%. נלקח מ-http://harduf.co.il/site/Article.asp?ArticleId=48 |
![]() |
![]() |