|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הרעיון הכולל שלך מצויין, יש לך עוד כמה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
באמת עניין של איפה שאתה קונה ,ואיזו כמות שקית של אורז מיוחד לסושי עולה כ20 שקלים ,אבל זה שווה את ההשקעה אחרת זה לא יוצא אותו דבר ולקנות כמוד מכובדת של דג סלמון זה הנזק העמיתי , זה בהחלט דג יקר (ובצדק,הוא איכותי ואין שני לו )
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() תראה, עם בחורות זה קצת בעייתי לא כולן אוהבות לטחון אוכל ובטח שלא בהפתעה...
אופציה ממש קלה להכנה ונראית מתוחכמת היא להכין סושי. אני עשיתי את זה לחברה שלי יצא ממש מעולה. לשם כך אתה צריך אורז ריזוטו, אצות, חומץ לאורז. ולתוספות אפשר: שרימפס טייגר בינוני, קוויאר, מלפפונים, אבוקדו, טונה אדומה וכו'... יש לך בסופרים חברה שמוכרת את החומץ לאורז והאורז Imo הם סבבה. אל תשכח גם מחצלת לגלגול. להוראות הכנה תעשה מה שאני עשיתי, כנס ליוטיוב ותחפש מדריכים לסושי יש המון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
באתי לכתוב הודעה מאוד דומה לזאת ,וגנבת לי את הזרקורים P: ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחח, עשיתי בדיוק את אותו הדבר כמוך, אחת לאחת, כולל המדריכים ביוטיוב! יצא לי מעולה, לפני חצי שנה בערך! קבל מוניטין! אנ'לא יכול לתת לך עוד מוניטין כוסעומו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() גם זה דייט ראשון לפי מה שהבנתי אז בכלל take it easy... לא צריך להגזים יותר מדי. סושי יהיה מצוין. תשקיע בקינוח טוב בחורות לא יכולות לסרב לזה... (ותמיד אפשר לעבור עם הקינוח למצב מאוזן
![]() ארבל, חשבתי לעשות איזה קורס בישול מקצועי , אתה מצטרף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
תן להישתחרר מהצבא קודם ,בקושי יש לי כסף לאבקות אתה מדבר איתי על קורסים לבישול ? אבל זה נשמע לי מעולה
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני כל יום כשאני חוזר מהביצפר אני מכין סושי.. בערך 4 רולים..עבים,זה יוצא איזה 100+פחמימה 30 חלבון אחלה של דבר.. יש מסעדה מול החנות יוגי..יוקהונו מכיר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
טאוס, אתה שומר כשרות לא? עם מה אתה מכין אותם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
בוצר בהצלחה חמוד הלוואי ותצליח להרשים אותה כהוגן! את האמת שלדעתי אם אתה עושה בשר בעיקרית אז לך על פשוט על כל מיני סלטים קטנים, אם אתה צריך לזה עזרה דבר איתי באייסיקיו. למה סושי זה דבר שקשה להכין וגם לא בטוח שיש לך את המקלות האלה שמגלגלים סושי ומי שלא יודע לעשות ללכת על זה ככה בפעם הראשונה זה קצת מסוכן.. בכל מקרה בהצלחה לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
מלפפון,גזר,גמבה,אבוקדו. אתה אוהב עם טריאקי או עם סויה? אני אישית רק טריאקי..הסויה דוחה אותי |
|
![]() |
![]() |