|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() נו.. אז היא הייתה במאזן קלורי שלילי
![]() בטח אכלה המבורגר אחד ביום ורוב התושבים באמריקה אוכלים יותר מזה בארוחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואחלה סלטים..ואוליי היא על חומרים..חח..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אכלה רק מקדונלדס והורידה 17 ק"ג יום ראשון, 14 באוגוסט 2005, 19:08 מאת: מערכת וואלה!מראב מורגן החליטה להוכיח כי הסרט "לאכול בגדול" הטעה את הציבור. במשך 90 יום אכלה 3 ארוחות מקדונלס ביום והצליחה לרזות מראב מורגן, אמא לשני ילדים בת 37 מדרום קרוליינה, התעצבנה כשראתה את הסרט "לאכול בגדול" (Super size me) של הבמאי מורגן ספרלוק. בסרט התיעודי אכל הבמאי 5,000 קלוריות ביום, שמקורן בארוחות של "מקדונלדס" בלבד. במהלך הסרט הוא הוסיף למשקלו 13.5 ק"ג. מורגן החליטה להוכיח כי ספרלוק טעה והיה מגמתי בסרט, ופצחה בדיאטת מקדונלדס משלה: היא אכלה במשך 90 יום רק מקדונלדס, 1,400 קלוריות כל יום, והצליחה להוריד 17 ק"ג ממשקלה. "הסרט האשים את רשתות המזון המהיר בהשמנת היתר של אזרחי אמריקה. אנשים אחראים למה שהם אוכלים, לא מסעדות", אמרה לאחר ההצלחה בדיאטה. ב"ידיעות אחרונות" דווח, כי בתחילת הדיאטה שקלה מורגן 103 ק"ג. היא בנתה את הדיאטה מהמלצות שמצאה באתר החברה באינטרנט והרכיבה תפריט שכלל שתי מנות צ'יפס והרבה סלטים. מוקדם יותר השנה ערכה אמריקאית נוספת דיאטה דומה והורידה 16 ק"ג. דובר מקדולנלדס אמר בתגובה: "אני מרוצה, אך איני מופתע".
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שתרזה עם 1400 קליוריות ליום |:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה ברור שזה חרטא אבל אנשים רואים את זה ואומרים הינה מקדנולס בריא והולכים לדפוק תמק רויאל הכפול בארוחה מוגדלת עם מצפון שקט תחמנים המקונלס האלה בטח שילמו לאישה הזאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() גם אני רוצה ! המבורגרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() עשתה לי תאבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למקדונלס יש קצת ציפס במלח.
וציפס דק אש
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() אבל דוגרי זה נכון. זה פשוט מטומטם ששמנים הולכים ותובעים מסעדות על זה שהם השמינו. מה, הם לא ידעו שזה ג'אנק פוד? הם אחראיים על זה שהם אוכלים ג'אנק פוד כל היום ומשמינים אף אחד לא הכריח אותם.
בידיוק כמו שלא מכריחים אף אחד להתחיל לגנוב מכוניות.
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חח מה היא שמחה עכשיו בטח היא 86 קילו עדיין שמנה ועם איזה 34 אחוזישומן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() יפה כל הכבוד, זה מה שאני אומר תמיד לאנשים שמתעקשים לאכול אוכל בריא בשביל דיאטה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() רשום שהיא אכלה הרבה סלטים, לא רק. היא אכלה גם צ'יפס לפי מה שרשום, ולא ממש פירטו את כל התפריט שלה, יכול להיות שהיא אכלה עוד דברים.
אני לא חושב שהיא הבינה את המטרה של הסרט. בסרט הבמאי אמר שהוא רוצה להוכיח שאכילה במקדונלדס כן גורמת לנזקים, והוא נשען על התביעה משום שאחד השופטים בה אמר שאין הוכחות שהאוכל של מקדונלדס גרם לנזקים. הוא רצה לבדוק את הטענה הזו. התביעה, לדעתי, היתה שטותית ביותר כי כל אחד אחראי לגופו, גם אם לא היה ידוע שמקדונלדס זה לא האוכל המזין ביותר, עדיין ההשמנה היא על אחריות הלקוח, לא חייבו אותו לקנות. קל וחומר כשזה כן ידוע. ד"א הכתבה הזו ממש ישנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל ראשי
|
![]() אם מדברים רק על הורדה במשקל בלי קשר בריאותי אז בטח שניתן לרדת ממקדונלדס, בן אדם שאוכל 1000 קלוריות מתחת ל-bmr שלו ויאכל רק המבורגרים וציפס ירזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל ראשי
|
![]() אגב אני הייתי אוכל כל יום כמעט במקדונלדס במשך איזה שנה ולא היו לי שום בעיות בבדיקות דם הכל היה פיקס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() איך אפשר לאכול במקדולנס כל יום במשך שנה? אפשר להקיא כבר את כל הגאנק פוד הזה =\
|
![]() |
![]() |