ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-05-07, 20:05   #1
guyzys
חבר פעיל

תודה על המוניטין .

איזה תרגילים ביצעת שהביאו אותך למצב הזה? קורה שיש תרגילים שלא מסתדרים איתם טוב. גם לי יש תרגילים שגורמים לי לכאבים, ולאחרים לא.
guyzys מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-07, 20:30   #2
eumail20000
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי guyzys
תודה על המוניטין .

איזה תרגילים ביצעת שהביאו אותך למצב הזה? קורה שיש תרגילים שלא מסתדרים איתם טוב. גם לי יש תרגילים שגורמים לי לכאבים, ולאחרים לא.
היו לי כאבים קלים במקבילים ליד אחורית ולכן העפתי את התרגיל הזה וגמרנו עם הכאב.
עכשיו כואב לי קצת בחלק האחורי של המרפק התחתון.
יכול להיות שאלו חבלי לידה של התחלת אימון והכל יסתדר עם הזמן? (כמובן שאמשיך לנקוט במשנה זהירות).
eumail20000 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-05-07, 13:28   #3
guyzys
חבר פעיל

מהניסיון האישי שלי אני יכול להעיד שלכל אחד תרגילים אחרים שיתאימו לו. אם תרגיל-שניים מסויימים גורמים לכאבים - עדיף להחליפם, או לבדוק אם איננו מבצעים אותם כראוי.

אני בכל מקרה ממליץ לך להעלות את העצימות של האימון. התרגילים שבהם אתה חושד שהינם בעייתיים - או שתחליפם באחרים, או שאיתם תמשיך במתכונת הנוכחית של עלייה זהירה במשקלים ובעצימות.
ישן 10-05-07, 13:40   #4
eumail20000
חבר פעיל

ציטוט:
מהניסיון האישי שלי אני יכול להעיד שלכל אחד תרגילים אחרים שיתאימו לו. אם תרגיל-שניים מסויימים גורמים לכאבים - עדיף להחליפם, או לבדוק אם איננו מבצעים אותם כראוי.

אני בכל מקרה ממליץ לך להעלות את העצימות של האימון. התרגילים שבהם אתה חושד שהינם בעייתיים - או שתחליפם באחרים, או שאיתם תמשיך במתכונת הנוכחית של עלייה זהירה במשקלים ובעצימות.
או קי, אני מתחיל ללחוץ גז קצת.
החדרת בי בטחון עצמי .
דרך אגב - במכון יש 2 מדריכים שמסתלבטים עלי בקטע הזה מאחר ואני נראה די מאסיבי ושרירי ומרים משקלים מגוחכים כדבריהם (משקל של כוסיות זה הציטוט המדוייק). עד היום התיחסתי לשניהם כאל טמבלים שלא מבינים כלום מאחר והם מאיצים בי להרים משקלים כבדים יותר כשאני עו ירוק וחדש , אחרי השיחה איתך נראה לי שאם יש לי כבר מאסת שריר שתוכל לעמוד בעומס והגידים כבר יצאו קצת משנתם העמוקה של שנים ללא אימונים רציניים - אין סיבה לא לתת גז ולהפסיק לעשות מחזור סטים עם הבחורות במכון.
ישן 10-05-07, 14:02   #5
guyzys
חבר פעיל

הם צודקים ולא צודקים.

אני זוכר איזה הסתלבטות-שתיים של איזה מאמן במכון. היום בחלק גדול מהמכשירים אני מרים יותר ממנו, ואני בהחלט נראה יותר מסיבי ממנו.

מצד שני, אתה בא להתאמן ולא 'להעביר' את הזמן. יש לא מעט אנשים כאלה במכון, שסתם מבזבזים את זמנם. עשה לעצמך טובה, היה קשוב לגופך, אך בד בבד תן לו את 'המכה' שהוא זקוק לה בשביל לגדול. אם גם התאמנת בעבר ואתה יחסית מסיבי, זה צריך להיות קל במיוחד בשבילך.
ישן 10-05-07, 14:22   #6
eumail20000
חבר פעיל

ציטוט:
הם צודקים ולא צודקים.

אני זוכר איזה הסתלבטות-שתיים של איזה מאמן במכון. היום בחלק גדול מהמכשירים אני מרים יותר ממנו, ואני בהחלט נראה יותר מסיבי ממנו.

מצד שני, אתה בא להתאמן ולא 'להעביר' את הזמן. יש לא מעט אנשים כאלה במכון, שסתם מבזבזים את זמנם. עשה לעצמך טובה, היה קשוב לגופך, אך בד בבד תן לו את 'המכה' שהוא זקוק לה בשביל לגדול. אם גם התאמנת בעבר ואתה יחסית מסיבי, זה צריך להיות קל במיוחד בשבילך.
זה בדיוק העניין,
לשרירים שלי קל אבל יש גם גידים והאם בד"כ נכנעים רק אחרי השרירים שכבר מאוחר מדי.
לך לפורום פציעות - חצי מהחבר'ה פה פצועים בכתפיים , במרפקים ובאמות.
ישן 10-05-07, 14:38   #7
eumail20000
חבר פעיל

ציטוט:
הם צודקים ולא צודקים.

אני שמח לשמוע שעברת אותו,
בשביל הסקרנות אפשר לדעת בערך מה ההתקדמות שלך אחרי 9 חודשים (משקל גוף לעומת גובה, אחוזי שומן, היקף יד) ?
ישן 10-05-07, 14:58   #8
guyzys
חבר פעיל

7-8 חודשים אני במסגרת ורק במהלכה צריך למדוד את השינויים.
עליתי כ-10-12 קילו(תלוי איך מסתכלים), רובם המוחלט שריר, אך גם שומן.

כיום אני 72-73 קילו, בגובה 1.72. כ16% שומן, אבל יש לציין שהתחלתי עם אחוז שומן לא נמוך(אני מעריך - 13-14%).

כשהשתחררתי לפני שנה וחצי מהצבא שקלתי 58 קילו עם כ-11% שומן. לאחר מכן טסתי לחו"ל ועליתי כ-3 קילו, אבל כמובן שרובם ככולם שומן כי הייתי בבטלנות מוחלטת.

אני משתפר, אבל אני לא רואה עצמי כדוגמא של לפני-אחרי, כי הדרך עוד ארוכה בהחלט.
תגובה