|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמע, כשנרשמתי לפורום הזה הייתי 70 וקצת קילו באחוז שומן גבוה על 1.77, לא בדיוק מפלצת מסה. גם לי היה ידע יחסי, בעיקר דברים שלקחתי מפורומים מחו"ל. לקחו כמה שנים, לאט לאט כמו שאמרתי, והיום אני על 87 קילו באחוז שומן יותר נמוך ממה שהייתי כשהתחלתי. זו הדרך הנכונה, רק סבלנות והתמדה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מקווה עוד חודשיים שתזכו לראות אותו חטוב ועוד חצי שנה כבר הרבה יותר גדול מעכשיו (לגובה ולכל הכיוונים). לאט לאט אני אתקדם.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן מתחיל
עוסק ב:: מכונאי
|
![]() רציני ל4 חודשים זה לא ממש טוב..
אתה התאמנתה בלי הפסקה? |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לכל החברה שאומרים ל4 חודשים זה לא טוב.
אני מסכים איתכם שבכללי אני נראה על הפנים. אבל לא ראיתם איך הייתי לפני אז אתם לא יודעים אם זה טוב או לא. וזה טוב.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אתה מרגיש שהספקת יפה תמשיך לעבוד ולהתחזק אם לא תשפר סך הכל אתה מתאמן בשביל עצמך ולא בשביל אחרים. כל העלבה שקיבלת פה או משהו בסגנון תנסה לקבל את זה כנקודה למחשבה ותתקן את זה אני ראיתיפה כמה אתה מבין\ לפני שהעלת אתהתמונות הייתי בטוח שאתה בן 18 לפחות יש לך ידע תיישם אותו ותתחיל לפעול אני מאמין בך |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#7 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() לפי התמונות חשבתי שאתה מתאמן חודש גג.. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וואי אתם פשוט מזייני שכל
נמרוד, שים זין על כל מי שאומר סתם דברים רעים, אבל יש פה כמה ביקורות שאתה יכול לקחת לצומת לבך, הכי חשוב זה שאתה תהיה מרוצה מהגוף שלך ולא אף אחד אחר, זה קודם כל, ואם אתה אומר שהשתפרת יחסית לנקודת ההתחלה זה גם טוב ![]() בהצלחה אחי |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() יש האומרים שלשומן יש אפקט אנאבולי לא פחות טוב מפחממה.
ככה שאפשר לעלות במסה עם מעט פחממות.
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() או שאני פיספתי משהו או שאתה פיספסת משהו.. נניח שבשביל לעלות במסה במשקל של 80 ק"ג אתה צריך במינימום 2500 קל'. והגענו ל1200. תאכל 1300 קל' משומן? (בחישוב זריז כמעט 150 גר'..) לפי הבנתי, הרעיון הוא להעלות במסה מהעמסת הפחמ'. לא מכך שתהיה במאזן חיובי בגלל כמות גדולה של שומן. וכאן התהייה שלי. הרי אנחנו לא מדללים גליקוגן עם 100-150 גר' פחמ' ביום. אז מה תיתן ההעמסה? |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וכן, זה יוצא 150 גרם שומן. אז מה? אתה כ"כ מפחד משומן? ![]() נמרוד אין לך שום בעיה של גנטיקה, יש לך בעיה של גיל, זה הכל. ילד בן 14 לא ייראה כמו רוני קולמן, מה לעשות...
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לאנשים עם רגישות לא טובה שרזו ורוצים לעלות במסה יחסית לאט לשומן יכול להיות יתרונות בשבילם על פחמימה. למרות שצריך רגישות ממש נמוכה בשביל זה, כי שומן יכול להפוך לשומן בקלות.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא הבנתי מה הבעיה שלך נמרוד?
אימונים לא נכונים? תזונה לקויה? |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גנטיקה בינונית. פשוט נקודת ההתחלה שלי הייתה על הפנים.
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בולט בן כמה אתה?
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אחי כמו שהומי אמר משו פה לא בסדר
ובואנה איזה תמונות מוזרות צילמת נראה כאילו אתה מנסה לעשות אשליות אופטיות עם המצלמה לקח לי כמה זמן להבין איפה התאומים בתמונה
#18 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() בואנה אתה ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד! איך בכלל הגבת לפוסט שלי .... ילדון שב בצד
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() בלי להעליב ללא אוהב את מה שרואים בתמונות,
בעתיד תבוא עם תמונות יותר מוצלחות |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני שוב מסתכל על התמונות ואני לא יודע למה אבל אין מצב שזה 36
אני עוד מעט יעלה סרטון לפורום זירת הגולשים ותראה שיש לי יד 33.5 שנראית יותר גדולה מה36 שלך.