|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() האבקת חלבון מאבדת לגמרי מהטעם שלה עם כל כך הרבה מים. זה כמו להכין מיץ כזה מדולל, פיכס. סתם שאלה, ניסית פעם לשתות את אותה כמות סוכר ענבים עם 300-500 מ"ל מים במקום 1000? תנסה. לפעמים המתיקות של הסוכר ענבים מאוד מבלבלת. אני שמתי לב שברגע שאני עובר את מחסום ה-50-60 גרם סוכר ענבים, זה לא משנה כמה אני מוסיף, המתיקות לא משתנה באופן מהותי. |
|
![]() |
![]() |