|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אורי איזה פרק אתה?? ועונה
אני עונה ראשונה פרק 16 התחלתי לראות השבוע איזה חזקקק זה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() תשמע אורי כולם פה כמעט רואים אבודים , היו לנו כבר אשכולות ענקיים על הסידרה כאן אז בגלל זה נימאס לטחון
![]() אבל זאת סידרה ענקית כן, במיוחד העונה השניה! והראשונה. תהנה.. עכשיו משדרים את השלישית בהוט יש כל שבוע פרק. אני אישית מוריד יש את כל הפרקים באשכול הורדות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Smallvile
שליטה!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() Smallvile אליאב ?
לא ממש הבנתי מה הקטע בלהראות ת'סיפור של סופרמן עוד לפני שהוא גילה את עצמו (ולמרוח את זה על 500 עונות). ד"א, אני מוכר את כמעט כל הסדרות, בגרושים, דוגמאות: (מגיע עם עטיפה על הדיסק ומכסה פלסטיק ממש כמו המקור, כל עונה 5 שקל). נמלטים 2 העונות אבודים 2 העונות הראשונות מסודרים כל העונה הראשונה סאות'פארק 10 העונות הראשונות הנסיך המדליק מביל אייר כל העונות קוראים לי ארל 2 העונות גיבורים (החל משבוע הבא) nadavzr@gmail.com עוד סדרות בקרוב (24, 4400, סמאלוויל, איך פגשתי את אמא שלך, ההרפתקאות החדשות של קריסטין הישנה, ה O.C ועוד..)
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח נדב שתוק את הפה זאת הסדרה הכי יפה שראיתי אי פעם אני מכור ,
כשaxn הגיעו כבר לעונה ה5 והתחילו לשדר מהתחלה התחלתי להציף אותם במיילים ''יבני זונותתתתתתת אמן מחר יפול קאסם על התחנת שידור שלכם'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני עוקב אחרי סמולוויל.
24 lost prison break heroes |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
prison break heroes הכי יפים אבל אם תראה פמליה אתה תתמכר... Entourage - פרק 17 עונה שלישית זה האחרון שיצא, אתה רואה אתה מת מצחוק... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אויי.. Lost... פשוט רואה משבוע לשבוע כל יום חמישי בבוקר משתחרר פרק בארה"ב וזה אצלי במחשב תוך שעה. מחר פרק 20 עונה שלישית. איזה מתח...
|
![]() |
![]() |