|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי תזמין אותה לצאת כמה פעמים תכין לה ארוחות,קח אותה לסרטים...בסוף היא תרצה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גרנות הקטע שזה הדדי אבל אני לא מבין איך אפשר לרצות מישהו אבל לא קשר רציני ![]() ארוחות והכל זה בתכינון, אולי אפילו לגרור אותה איתי לטורקיה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אם היא לא רוצה רציני, אז היא לא רוצה. מה תשכנע אותה להיות בקשר רציני? זה אמור לבוא באופן טבעי..
אני מאמין שהיא לא ילדה קטנה, ואם היא רוצה אותך אבל לא לקשר רציני..אז תתחיל לחגוג על ההזדמנות בנאדם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אבל אם הבתאדם לא רוצה קשר רציני? תנצל את מה שיש, או שיש לך דיבור חזק עם בנות ואז היא תרצה קשר רציני גם עם עמוד חשמל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה לי כבר ניסיון עם אחת שלא רצתה קשר רציני גם, היינו ביחד וזה אבל אין את המחויבות וזה דבר שאני נשען עליו במקרים כאלה שאני מתחייב אליה ואני מצפה בחזרה. אבל מה שקרה עם אותה אחת שלא היו לה מחויבות כי היא לא יכלה להיות בחורה של מישהו אחד והלכה והשתרללה עם חצי מירושלים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לרצות מישו אבל לא לרציני (לדוגמא סטוץ) ואו אם מדברים על תורקיה אז זה נראה לי הרבה יותר מסטוץ חח. ![]() |
|
![]() |
![]() |