|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב, אני במקומך ממשיך מסה אבל בכל מקרה בהצלחה בחיטוב
![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סתכלו כאן ותעברו אחד אחד ואז תראו ותשננו מה הכי שחיף פה ויש אחד כזה http://www.atraf-f.net/or/showgroups.php אתם יודעים אם אני יגיד יעפו אותי חחח וגם לא נעים זה מנהל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני לא אוהב להכנס לשטויות האלה של ילדים בני 9, אבל אני רוצה לדעת על מי אתה מדבר. לי באופן אישי אין בעיה כשמביעים עלי דעה אם מדובר באשכול עם תמונות שאני פתחתי, אבל מה שאתה עושה פה זה הצתת אש ועל כזה דבר אני יכול להשעות אותך. אני לא אעשה את זה רק מהסיבה שלא יחשבו שאני סותם כאן לאנשים פיות ומנצל את התפקיד שלי לרעה. תהיה בטוח שאם היית עושה אותו דבר על אחד המשתמשים כאן, אתה היית עף מפה. אגב, אם אני זוכר נכון, העלת תמונות לפני כמה זמן ומחקת אותן ואת כל התגובות שלך באותו אשכול מרוב בושה? זה פשוט מצחיק שגיבן מנסה לרדת על גיבן. אתה יודע מה, אם אתה מדבר על מנהל שהוא לא אני, אז תשלח לי מייל, אני רוצה לדעת על מי מדובר ואיך אנחנו יכולים לפתור את הבעיות שלך איתו. idan_nnnn@walla.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גיל גם נחשב מנהל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() נראה מעולה אחי טוב שחזרת לעצמך אחרי הניתוח....!
באמת השומן אצלו נאגר במותניים ובבטן אלאהאיסטר מה שהולך אצלו שם |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני מקווה שלקרת 12 אחוז כבר לא יראו את זה כמעט, וב10 אחוז לא ישאר זכר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואאיי יפה! אהבתי תיד שלך!! גב גם טוב ..
בהצלחה!
![]() |
#10 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אור, אתה עם גיל?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() פשש גב וידים יפים מאוד!
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גוף טוב ומבין אותך בקשר לשומן העיקש הזהההה
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() בעעע יש אצלנו בנות במכון יש להם בטן סבבה פתאום בכיוון הטבור יש להם פיק של שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה הרבה אירובי זה יעזור לניוד השומן העיקש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אה אור, שכחתי להגיב לך, איזה מעופף אני.
![]() נראה טוב! יש לך מבנה יפה ופרופוציות יפות לפי מה שנראה מהבק דאבל בייספס. אתה נראה לי פחות מ-15%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חח לא הבנתי על מה אתם צוחקים בדיוק אז כן אני היתי שחיף ואני גם כן לאט לאט עולה במאסה, אבל זה לא שולל ממני את הזכות להגיד מי פה שחיף ומי לא מה בגלל שזה מנהל וכן אני לא יגיד מי המנהל השחיף הזה כי ישעו אותי כי יש מנהלים חרא שמשחקים אותה ואים יתנו לי אזהרה על המילים האלה עכשיו סתומרת שכואב להם לשמוע את האמת ...
ועוד משו אתם מתקוונים לפוסט הזה http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=15432 אז ווקשה התמונה שלי הראשונה לפני כחצי שנה אבל העלתי מאסה לאט לאט.. בקיצור תחשבו לפני שאתם מדברים אני חשבתי לפני שאני מדבר.. נ.ב אני לא מפחד מהשעיה, אם ישעו אותי אז ישעו אותי על כלום . |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
דבר נוסף, יש לך ליקוי בהבנת הנקרא, תקרא שנית (ועדיף גם שלישית) את ההודעה הקודמת שלי. אם חשבת לפני שדיברת, אז מצבך ממש גרוע. אני מבקש לא לחזור על הנושא כאן, כבר כתבתי את המייל שלי אם אתה רוצה לכתוב לי על הבעיות שלך עם המנהלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל ראשי
|
![]() פה אני חותך! מחקתי את ההודעות בנושא המנהלים. אם למישהו פה יש בעיה עם אחד המנהלים הוא יכול לשלוח לי מייל. מה שאתם עושים זה דבר מכוער ולא במקום.
עידן אולי מנהל נחמד אבל אצלי האצבע קלה על הכפתור של ההשעיה. פה סיימנו את הנושא. מעכשיו נא להגיב אך ורק לאור על התמונות שהוא פירסם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לכל מי ששאל את אור אם לא חבל חיטוב על המסה הזאת ,
אז לא תבינו אין לו כלכך הרבה גודל לאבד מכל הגוף כי השומן ממילא לא נאגר שם , יאבד מקסימום כמה מילימטרים תראו בכל הגוף הוא כבר חטוב הוא כבר אמר שהבעיה זאת הבטן... אור תעלה תמונות של הבטן שנראה מה המצב שם |
![]() |
![]() |