|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() מה זה "בטח כולכם מכירים אותי"?! מאיפה אנחנו אמורים להכיר אותך?
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח הרגת אותי! לפותח האשכול אחי, אחרי שנה של אימונים אינטנסיבים עלית ב2-3 קילו?! אימונים אינטנסיבים של מה? היה לך בכלל תוכנית אימונים בנוייה כמו שצריך? תפריט? בכל מקרה, תעלה עוד 10-20 קילו ככה ואז תתחיל לחטב, אל תפחד לעלות שומן. חוץ מזה שזה ממש לא המקום לפתוח אשכול כזה. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ואגב למי ששאל מאיפה מכירים אותי מה זאת אומרת אני סלב מדגמן ורשימות לסילבר אצלי קרנבל |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#6 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() לבחוצ'יק שאמר שאני סלב במוזיאון שואה.. עד שבעוד שנה נשב ונדבר ושלי יהיה ריבועים נראה מי יהיה סלב במוזיאון שואה
|
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
מה?
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() מאיפה לעזאזל אנחנו מכירים אותך חחחחחחחחחח?חביבי פה זה לא אתר דוגמנות!
פה רוב האנשים אם היקף יד 42 ומעלה טוחנים כל היום חזה עוף ושיבולת שועל וחושבים רק על דדליפט,סקוואט,בנצ' וחלק רב מאיתנו על CYCLES ![]() ברוך הבא אם אתה צריך משהו חוץ מעליה במסה רצינית אל תהסס לבקש אחלה חיטוב אבל ![]() |
![]() |