|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה נושא ממש מעניין.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי יש לי פחד מג'וקים ועכבישים אני הורג תמיד שאני רואה אותם.. יעני אם הרגתי עכביש וכו' אני יצטרך לחזור בגילגול ? איזה באסה, שאין באמת כוחות על טיבעיים כמו בסמולוויל ![]() היתי לוקח איזה מטואר ומתחיל לחולל ניסים בעולם..
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מה לעשות זה לא קל,לכן אני לא רוצה להמשיך אני מקווה בעזרת ה' שאני ימשיך לא לעשות.. בוא נגיד שכבר שובע וחצי חח לא עשיתי ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד משהו,הבטלה מביאה לידי עברה,אז תעסיק את עצמך.. אני מתחיל להשימע כמו איזה מטיף,אבל ניראה לי שהנושא הזה מעניין אותך אז אני זורם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משם עברתי לחטייבה חילוניות ולתיכון.. ואני שחכתי הרבה ממה שלמדתי תורה וכו'ץ בכל מקרה אני שומר שבת,כשרות,וכו'. אבל בזמן האחרון יש לי פחדים מהמוות ה' ישמור ויבטל גזרות רעות. לא יודע יצא לי בזמן האחרון לחשוב שאחרי שהבנאדם מת מה קורה לו אלה שם ומה יהיה איתו..
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תאמת אני אישית לא שומר כלום אני פשוט לא מזלזל וזהו אני חיי רגיל אני אומר כל אחד ימות בסופו של דבר... כך ש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא צריך ביום אחד להפוך הכל,תעשה מצוות פה ושם והכל יתאסף לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בקטנה אנשים, היה ניסוי קטן, רציתי לראות את זה כי זה היה משנה לי את התפיסת עולם קצת....
ד"א, יש מישהו מהפורום שעשה, הוא דירבן אותי לעשות את זה, אני לא אנקוב בשמו, אם יהיה לו מה להגיד בעניין הוא יגיב כאן. מה שאני כן יכול לספר זה שהוא סיפר שהוא עשה את זה כדי לשאול את הרוח אם חברה שלו תחזור אליו או משהו כזה, הוא סיפר שההתנסות עשתה לו ממש רע והוא מתחרט על אותו יום שהוא עשה את הסיאנס, מכיון שכוח עליון התגלה לפני עיינו וזה כבר לא בגדר אמונה, אלא מציאות!
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כול הזמן אני ניזכר שבסוף מתים אני פוחד כי לא יודעים מה קורה למעלה שם.. בכל מקרה אני חייב להשיג קריפטוני אדום ולהתחיל לעשות מה שאני רוצה חחח..
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |