|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני לא מכיר מישהו שיצא עם מישהי כי יש לה אופי טוב. כל אחד יוצא עם מישהי בהתחלה כי היא נראית טוב לפי דעתו, אחרי זה אם האופי שלה מוצא חן בעינו אז הקשר נמשך אם לא אז זה נגמר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() יופי זה מושג שקשה להגדיר זה תלוי בטעם אישי.
לפי דעתי אפשר להתפשר במראה חיצוני, זאת אומרת לא לחפש מישהי "מושלמת" (אין כזה דבר מושלם) אבל אי אפשר להתפשר בשום דרך באופי ובאישיות של הבן אדם. אי אפשר גם להגדיר מה יותר חשוב בקשר בין אם זה שתהיה משיכה בין בני הזוג או שהקשר יהיה פורה,כי ללא שני הדברים האלה לא יכול להיות קשר. אני משתמש במושג משיכה מינית כי היא לא קשורה בהכרח למה שהחברה מגדירה כ"יופי" , השילוב צריך להיות בין המשיכה המינית לאופי. אני אישית מעדיף בבחורה ממוצעת במראה אבל שיהיו הרבה רגשות ואהבה ושתדע לספק לי את הצרכים שאני צריך מאשה בנוסף לצרכים שקשורים לדברים מיניים,שזה חום אהבה ולהיות כאן בשבילי, ופשוט הרגשה כללית שאי אפשר להסביר במילים. אז השילוב צריך להיות בין זה לבין משיכה מינית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברזל!!!!!!!!!!!!!!!1 אבל מישהו הזכיר כאן גיל העמידה אז יאללה קחו בדיחה על הדרך: גבר אומר לאשתו: "את מזכירה לי את היאכטה שלי". שואלת האישה: "האם הקימורים שלה מזכירים לך את המותניים שלי, התורן את הרגליים שלי והירכתיים את התחת שלי?" עונה הגבר: "לא... פשוט כשאני עולה עלייך בא לי להקיא". קרדיט לג'וקס |
|
![]() |
![]() |