|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |
|
הושעה
|
ציטוט:
|
|
|
|
#2 | |
|
מנהל ראשי
|
ציטוט:
חתולים זה הדבר שאני הכי אוהב בעולם יותר מאשר בני אדם בהרבה! הבן אדם אומר שמבחינתו זה בסדר לזרוק חתולים לאש. יש לי פנטזיה כבר הרבה זמן שבה אני חולם מה אני עושה לבני הזונות האלה שמתנהגים ככה. אני מאוד מקווה שאני לא אתקל בכזה מעשה בחיים שלי כי אני אצטרך לשלם על זה במאסר. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
הושעה
|
ציטוט:
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
כמו שהם זרקו את החתולים..צריך לזרוק אותם למדורה פשוט מאוד לא מגיע לאנשים האלה שום דבר פרט למוות בייסורים ולהישרף חי זה המוות הכי קשה שיש!
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
Now THAT'S agony! *בהשראת 7 חטאים* |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
"לדעתי לרצוח מישהו זאת נקמה לא טובה מאוד. הלא יסורי עד יהיו עונש טוב יותר? להזמין לו פיצות לבית, מוניות, להתקשר אליו ולנתק...עד שהוא יגיד-'למה הבחור הזה לא הורג אותי וזהו?!?!?'"
|
|