|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה להגיד לי ש19 שעות ביום אתה מחוץ לבית ?
כל יום ? אין מצב .. תנסה לישון צהריים או משו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני לא מצליח לישון
מלא פעמים אני מתעורר באמצע הלילה אני יכול לישון גג 6 שעות רצוף אבל זה לא מפריע לי אני בכלל כמעט לא עייף במשך היום וגם גודל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לציין שאני ב 19 שעות שאני עד אוכל כל הזמן אוכל בריא וטוב כולל קזאין ושמן זית לפני השינה כך שכמעט 24 שעות הגוף שלי מקבל אוכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל - כל הכבוד!
זאת באמת בעייה, וקשה לי להעיד עד כמה זה משפיע. אכן נסה להכניס יותר שעות שינה - צהריים כשיש איזה חלון, או אולי לפחות 6 שעות שינה בלילה(5 זה ממש מעט). מעבר לכך קשה לי להעיד עד כמה זה יפגע. אני מניח שהגוף גם מתרגל. בצבא לא הייתה לי בעייה לתפקד לאחר 3 שעות שינה. היום אם לא ישנתי 8 שעות בלילה אני מרגיש סחוט ולא מסוגל להתאמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני בבית אני לומד או אוכל ובטח שאין לי זמן לישון ואני גם לא יכול לישון שיש לי כ"כ הרבה דברים על הראש באמצע היום. עזוב את הקטע של השעות שינה אין לי אפשרות להעלות אותם, אני מעדיף לשנות משהו בתזונה או בעצימות האימון. היתרון היחידי שיש לי בנושא זה הוא שאני נח פיזית רוב היום וחוץ מהאימון אני לא מאמץ את השרירים שלי בגוף במשך היום ולכן לפחות יש לי מנוחה במצב ערות. יש לציין שאני מצליח לתפקד יפה גם אם ה 5 שעות שינה , זה לא שאני מעולף כל היום , רק קצת עייף כמו רוב החברים שלי ללימודים. |
|
![]() |
![]() |