|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אחרי שבוע מפרך של אירובי והקפדה על תפריט אני מסתכל על אותו מוצר שבא לי אותו במקרה הגרוע מריח אותו ופשוט אומר אתה לא שווה את זה וזורק תו קיבינימט...
ככה עשיתי 4 חודש כמו גרמני אבל עכשיו אני דופק כל מה שיש אני צריך לחזור לזה בנתיים זה לא מעניין אל תגביל את עצמך ממש הרבה כי בסוף אתה תשתגע על הדברים האלה בסיום החיטוב , אם אתה לא מסתדר תן לעצמך כל יום שבת למשל תעשה לעצמך ארוחת צ'יט זה גם יחזיק אותך בחיטוב , גם בסיום החיטוב לא תדפוק דברים ברצף כמו שאני עושה עכשיו אחרי 4 חודש של אולי 4 צ'יטים בכל ה4 חודשים האלה , וזהו תאחלס זו השיטה הכי טובה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי עם הזמן זה כבר נהיה הרגל אני לא נמשך בכלל לכל הממתקים והדברים האלה מה שכן בבוקר לפני הכל עם הקפה אני חייב משו מתוק אז יש לי כמה חטיפי אנרגיה שזה טעים ולא מי יודע מה מלא בחרא.. חוץ מזה אצלי לפחות ככל שנכנסתי חזק לעניין של תזונה אני נהנה הרבההה יותר מהאוכל במיוחד שאני בבית (לא בבסיס) הארוחות שאני מכין לעצמי מפנקות והכי חשוב בריאות..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה לגבי שיושבים במסעדה עם חברים..?כולם מזמינים המבורגר בלחמניה עם צ'יפס,לא תתפתו גם..?איך עוצרים את החשק העז שתוקף לפעמים לג'אנק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תחשוב על זה ככה אחי,אתה בא מכניס זבל לפה שלך ואחרי זה אתה תידפק באירובי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() כשאתה מתקדם יפה, ומוריד שומן בחיטוב, ונהנה להסתכל על עצמך במראה כל פעם ..
זה שווה יותר מהכל ... "טעם טעים נשאר איתך רק כמה שניות .. הגוף נשאר לנצח" (ליבנה שביט)