|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() זה ישן מאוד, מלפני 3 שנים, אלי הספיק להתחתן מחדש בינתיים.
הוא אדם מיוחד, גלוי לב, מדבר פתוח. בלי פלברות. אין שום בעיה עם מה שהוא אמר על הסטרואידים, אני תמיד מעדיף אדם כנה ואמיתי על פני שרלטן שיגיד לכם שהוא הגיע לרמה מקצוענית בזכות אכילת ביצים. מה שאלי עושה השנה עם מר ישראל צריך להקנות לו מעמד של כבוד אצל כל אוהד של הספורט הזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני מסכים איתך ,ואני מעדיף את הכנות של אלי לגבי הנושא של חומרים מאשר גישת "סטרואידים זה השטן ,ינשור לכם הבולבול" שקיימת בציבור הרחב אנחנו בתור מפתחי גוף נכנסנו לכזאת פאניקה בנושא שאנחנו נטען גם באמצע סייקל כשנתפסנו עם מזרק בטוסיק וקופסא של כדורי דיאנבול ביד שאנחנו טבעיים כמו תה טיבטי.
![]() |
![]() |
#3 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() לא קראתי את כל הכתבה, אבל בניגוד לסטרואידים, לא נראה לי שהוא יודה שהוא קצת.... מסונטל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אלי אחד הגברים ! כבוד לבן אדם,זה האלוף שלנו
![]() כתבה קטלנית ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ברור לי איך כתבת משפט כזה בכלל . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם אני מכבד יותר את האנשים שהגיעו רחוק בעזרת הרבה כח רצון והשקעה,למרות הגנטיקה הלא הכי טובה שלהם ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |