|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה ההשלכות, אבל קראתי בעבר מחקר שלקחו סיר עם מים, חיממו במיקרו, וחיכו שזה יתקרר,
אחרי זה לקחו סיר עם מים חיממו על האש וחיכו שזה יתקרר, עם המים מהסיר הראשון ניסו להשקות צמח והצמח לא גדל בכלל, והמים מהסיר השני כן גרמו לצמח לגדול. אז מין הסתם יש פה כל מני שינויים כימיים בחימום במיקרו, אבל היום אין כבר דבר שלא מסרטן וכו' בעולם.
__________________
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה מחמם במיקרוגל אתה לא מחמם את האוכל עצמו,אתה מחמם את המים,כי הגלים של המיקרוגל מחממים מים.
בגלל זה יש גם הבדלים בין הבישול לרק חימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה מחמם אוכל במיקרוגל אז האוכל מתחמם וככל שאתה מחמם אותו יותר זמן האוכל יותר חם
![]() |
![]() |
![]() |