|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
![]() אני באמת משקיע, זה מה שמתסכל. אבל יש ימים כאלה כנראה, אין מה לעשות. כמובן שקודם עבדתי על החזה ורק לאחר מכן על הבייספס. מצד שני, ניתן לייחס את הבעייה לעייפות לאחר יום עבודה. אבל כמעט תמיד אני הולך להתאמן לאחר העבודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל משום מה תמיד אחרי אימון כזה באימון הבא אני עולה במשקלים ^_^ וסחטיין על העלייה שעשית עד עכשיו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התמיכה! למוטיבציה חשיבות מכרעת כאן, ועוזר שאנשים כאן דוחפים אותך קדימה.
היות וביום ראשון הפסדתי אימון, הלכתי ביום שני להתאמן וגם אתמול. לאימון אתמול הגעתי רצוץ, וכבר שהייתי במכון חשבתי על לעשות אחורה פנה ולחזור הבייתה. למרות העייפות הגדולה, התחלתי את האימון וסיימתי אותו כמו שצריך. יתראה מכך, היה אימון טוב ועליתי בצורה יפה במשקלים(זה היה אימון גב). באופן די משונה, בחלק מהתרגילים באימון הגב אני מרגיש שגם אם אני עולה במשקלים - רמת הקושי נשארת אותו דבר. כלומר - בחזרה השישית אני כבר קצת 'מזייף' ומגיע בדרך כלל לכשלון בחזרה השמינית - בין אם מדובר במשקל נמוך יותר או גבוה יותר. אחד המדריכים היותר רציניים שם גם ביקש את התוכנית תזונה שלי. הוא אמר שהצריכת חלבון שלי מוגזמת כפי הנראה, והוא יעבור על התוכנית בדקדוק רב יותר. כפי הנראה זאת אחת הסיבות שאני עולה מלוכלך. המטרה עכשיו היא להתחיל להכניס אירובי פעמיים-שלוש בשבוע. לצערי הרב זה לא ממש הולך, כי ברגע שאני חושב על כך שיש לי אירובי בסוף האימון - יורדת לי כל המוטיבציה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אימון רגליים-כתפיים אתמול. פירקתי את עצמי השבוע ולכן לא היה לי כוח לאימון הזה.
למרות זאת, הלכתי והיה (יחסית) בסדר. צריך להחליף את התרגילי כתפיים(לפחות אחד) כי הם לא אפקטיביים ויש לי כאבים לא טובים(כלומר לא בשרירים אלא בגידים). נראה כי עליתי בעוד חצי קילו. עלייה של 2.5 קילו בשלושה שבועות, וזה בסה"כ בזכות העובדה שחזרתי להתמיד כמו שצריך במכון, והתחלתי להקפיד לא לפספס ארוחות ולא לזייף. נמדדתי פעמיים השבוע במשקל הטניטה לאחוזי שומן. נתחיל בכך שהמכשיר הזה לא מדוייק בעליל. בהבדל של יומיים 'זכיתי' לראות שינוי של קרוב ל2% שומן. אבסורדי כמובן. כך או כך, נראה כי מהחלפת התוכנית לא רק שעליתי 2.5 קילו במשקל אלא אפילו ירדתי מעט בשומן(או נשארתי באותו מצב במקרה הגרוע). ההרגשה שלי היא שאכן עליתי במסה, בעיקר באיזור החזה שהיה חלש יותר(והוא עדיין חלש יחסית). אני גם מרגיש יותר נפוח באיזור הבטן('כרס'), אבל כנראה שזאת השפעת הנוזלים שהצטברו כתוצאה מלקיחה רצינית יותר של קריאטין(לקחתי גם לפני אבל פספסתי לא מעט פעמים ושתיתי פחות מים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ביצעתי עוד שני אימונים השבוע שעברו היטב. עליתי שוב במשקלים ואני מרגיש את עצמי מתחזק.
צריך לתת עוד דגש על התזונה, בעיקר על 'התוספות'(אגוזים ופירות), אבל סה"כ אני עומד יפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היה שבוע קצת בעייתי לצערי. הדברים לא הלכו כמו שרציתי והספקתי ללכת 'רק' 3 פעמים למכון ולאכול בצורה סבירה(אך לא מושלמת).
עכשיו המצב משתפר ומחר נלך שוב למכון ונחזור לתלם. אסור לתת למוטיבציה להעלם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו חבר'ה, ההשקעה מצדיקה את עצמה.
מצחיק לחשוב שרק לפני חודש הייתי חסר מוטיבציה, ולא הבנתי מדוע אני תקוע במשך חודשיים על גבול ה-70 קילו. כעת אני 73 קילו, עליתי בין 3-3.5 קילו בחודש(כעת בדקתי את תחילת הלוג וראיתי שעבר חודש). מעבר לכך, עושה רושם שעליתי סנטימטר בהיקף היד וכרגע אני קרוב ל39 ס"מ. מצד אחד אני מאושר, מצד שני, ככל שהזמן עובר, אני מרגיש יותר ויותר חשק לחטב ולהנות מההישגים שלי. מה גם שראיתי כאן מקרים של אנשים שעלו יותר מדי בשומן, ובסוף החיטוב נראו דחלילים(ואני מדבר על יוזרים מכובדים כאן שעשו לכאורה את הדברים נכון). אני רק מקווה שהמצב אצלי לא כזה. אני כרגע על 16-17% שומן, במשקל 73, ומקווה לעלות כמה שיותר איכותי לכיוון ה80 ואז לחטב. |
![]() |
![]() |