|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() *איזה חתיף אנרגיה זה?
*איזה חתיף חלבון זה?מעניין לדעת. *אחרי אימון אני ממליץ לך להחליף את הטמרים בתפוח ירוק,גדול.וטונה במיים במקום קוט"ג. *כמה חלבון מלא יש לך בבוקר?רק יוגורט 1? *למה פירות ליפני אימון? *בארוחה 11 אין שומן איכותי,ואני האיתי מחליף את הלחמניות ,כל אחת בשתי פרוסות לחם מלא. *למה ליפני אימון את לא אוכלת אורז מלא /פסטה מחיטה מלאה/תפוחי אדמה אפויים /בטטות? איפו בשר?אה עכשיו ראיתי את ..האית..צמחונית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
בקשר לחטיף חלבון אני לא יודעת אם מותר לפרסם אם כן אני אכותב הוא מחנות אחרת אני שאלתי בחות של ישראלבודי אבל הם לא יכולים להביא ![]() בבוקר יש לי שני יוגרטים פשוט הארוחה מחולקת אני בעבודה ליפני אימון בקושי יש לי זמן לאכול לכן אני אוכלת לחמניה יותר זמין
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() קלוריות - 190 שומן 4.5 גרם מתוכו רווי 2.5 פחממות - 27 גרם חלבון - 15 גרם
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למה חייב בארוחה 11 להיות שומן איכותי? , יש מספיק שומן ככה בתפריט למה פסטה תפוחי אדמה ושאר הזבל מדובר בחיטוב אל תשכח שהיא בחורה היא לא צריכה כמות חלבון כמונו ביום , היוגורט בבוקר יספק אותה..(מה גם שבפיבר יש מעט חלבון) למה טונה במים במקום קוטג'? , עדיף כבר קוטג' מתעכל מהר יותר , אנטיקטבולי (קזאין) , וגם נוח יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
*למה צריח שומן?כי אפשר לפזר קצת יותר ולחלק בכל ארוחה .(לא חייב)כך אני האיתי עושה תמיד. *פסטה ואורז זה לא זבל. *דווקה בארוחת בוקר אפשר להכניס לה חופשי יותר מיוגרט מאיפו לך מה מספק אותה? ![]() *אני בעד טונה.למה?כך. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
2.פסטה ושאר החרא העמילני זה זבל בחיטוב 3.ככה זו לא תשובה :] 4.יש אנשים שלא מסתדרים עם ארוחת בוקר , במיוחד נשים להכניס להן קופסת קוטג' בבוקר זה כמו שתאכל חצי קילו חזה עוף |
|
![]() |
![]() |