|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
ציטוט:
הפעם היחידה שהצלחתי לרדת בו זה היה כשהפסקתי לאכל והייתי עושה כל יום שעה ריצה. אבל מיד שהתחלתי שוב לאכל כמו בנאדם עליתי את כל מה שהצלחתי לרדת. הגעתי למכון כושר במשקל 58, ירדתי ל53 ועכשיו שוב עליתי ל58
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1
קריאה מהנה ובהצלחה |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר מתחיל
|
ציטוט:
ומזה 4 סטים של 20 ?? זה יותר עובד על סבולת מאשר על חיטוב, עדיף לעשות 3 סטים מ12 עד 15 חזרות ובין דקה לדקה וחצי של מנוחה עם את רוצה חיטוב. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר מתחיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר מתחיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל ראשי
|
סנדרה, יש סיבה שהעלת לפה את התפריט שלך, אני מניח כי את צריכה קצת עזרה ורוצה להגיע למטרה מסוימת. עברתי קצת על ההודעות שלך וזה נראה כאילו את מנסה לשכנע את עצמך. בולט (יעקב) כתב לך שאת צריכה להגביר את מינון החלבון והשומן ולהוריד את הפחמימות ויש כתבת לו בחזרה שיש לך מספיק שומן. בלי להתנשאת צברנו קצת קצת ידע שנוכל לבוא ולעזור לך איתו. אבל תני לזה צ'אנס...
יש דברים שנראים לפעמים בעיני מי שמתבונן מבחוץ כאבסורדים, כמו למשל זה שאני עכשיו בחיטוב, אוכל כל שעתיים וחצי וסך הקלוריות היומי שלי הוא 3000. הרבה בחורות חושבות שהשיטה הטובה ביותר היא להקיא או לא לאכול כלום ועם זה הן ירזו. מה שהן עושות זה נזק אדיר לגוף. במיוחד נערות מתבגרות בגילך שרמות תקניות דרושות לכל הפעילות ההורמונלית השוצפת וגואה. בשיטות האלו הן לא יצליחו לשמור על מה שצברו ויגיעו מהר מאוד למצב של חולי וחולשה. התורה כבר קיימת, מבוססת על מחקרים ועובדות וכל מה שנשאר זה לאמץ אותה ולהתחיל ליישם. יכול להיות שבהתחלה תצטרכי קצת לעשות על עצמך ניסוי וטעיה אבל רק כך תגיעי לתוצאות שאת רוצה בזמן הקצר ביותר בצורה בריאה ונכונה. תקשיבי למה שכתבו לך פה. שיהיה בהצלחה. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
ציטוט:
אני אל רוצה שהוא יגדל. אני סך הכל רוצה שתיהיה לרגל שלי חלוקה של שרירים ושיראו אותה. אני ידועת שאני צריכה חתיכת חיטוב בשביל זה... אבל אני לא רוצה רגל גדולה. בידיים ובזחה אין לי בעיה לעלות משקל ולהוריד מספר חזרות, אבל רגליים איזור מאוד בעייתי. זה המקום שאני הכי הרבה עובדת עליו ורואה הכי פחות תוצאות,אני ממש קורעת את עצמי באימון לרגליים
|
|
|
|
|
#10 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
קודם כל תחליטי מה את עושה, חיטוב או מאסה. אחר כך תחשבי את ההוצאה הקלורית שלך, ותוסיפי או תורידי קלוריות בהתאם... כמובן תפצלי את הארוחות לזמנים סבירים.
|
|