|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחי בנות תמיד אומרות עכשיו זה סבבה אבל אם תפתח עוד זה מגעיל ושתמפתח עוד הם עדיין אומרות את אותו משפט קיצר אן לך מה לדאוג אלה אם כן תמתכנן להיות מר ישראל הבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בן 23 היא בת 22. בקיצור לא להתייחס לזה אתם אומרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בחורה שרוצה אותי תרצה אותי עם מסה בלי מסה על כיסא גלגלים בלי כיסא גלגלים בלי עין ועם עין.
מי שאוהבת אותי תאהב אותי איך שאני !
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות נו , רק ילדות קטנות נגעלות מיזה, כשאני הולך למועדונים של נוער/17+ אני נחשב שם ענק כולם מסתכלים כאילו אני נפלתי מהירח , במסיבות של חיילים כבר יודעים מהזה אנשים גדולים ומהזה גודל באמת ואז דווקא מראים התלהבות וזה נחמד
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ככה זה כל הבנות גם חברה שלי ,אבל לא אכפת לה כבר היא נותנת את דעתה,תקבל? סבבה לא תקבל?גם סבבה ואותו דבר כלפיה תחשוב על זה אתה לא אומר לה את צריכה לעשות ככה וככה שלא תגיד לך מה לעשות אם היא אוהבת אותך היא תהיה איתך גדול קטן בינוני או לאמשנה איך
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עזבו שבשביל חלק גדול מהבנות אידיאל היופי והסקסיות הוא גוף חטוב ולא מסתי, אבל בשביל הגברים, לפחות בשביל האנשים שפה האידיאל הוא גוף מסתי מאוד. לכן אם אתה תהיה מסתי מאוד, אתה תרגיש טוב עם עצמך כי אתה חושב שזה יותר יפה ויותר מושך. עכשיו תגיד לי, אתה באמת חושב שבחורה הייתה חושבת לטובה על מישהו שמשנה את מנהגי חייו ב180 מעלות (קודם הוא רצה להיות פופאי, אחרי שהיא אמרה לו כמה מילים, הוא רוצה להיות דוגמן) רק כי היא צייצה כמה דברים? מה זה אומר על הערכה העצמית של אותו גבר? מה זה אומר לגבי הרצונות שלו?
![]() |
![]() |
#12 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |