|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() ובבקשה לא להגיד שעושים עם זה שימוש ברשת..........כי יש מליונים של תמונות כבר ברשת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא מתכוון להתחרות אני רק חובבן והבעיה היא שכן אנשים יעשו בזה שימוש רע וזה הסיבה שאנונימי ויש לי ניסיון עם זה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איך ולמה שישתמשו בזה? - אני תמים, תאירו את עיניי.
ואחי נראה בן של :):):):)! הכל נראה טוב חוץ מהריבועים לדעתי, משהו מוזר לי שם. גנטיקה לא בשיא, אבל מה שכן - הם חטובים מעולה. כל השאר גנטיקה טובה. אצלי הכל טוב חוץ מבחזה. לכל אחד יש את הפאק שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. נניח שironman היה מפרסם את שמו המלא ותמונה עם פנים. 2. נניח שironman מסוכסך עם אדם אחר. אותו אדם נניח פותח לו כרטיס חבר באתר הכירויות של הומוסקסואלים + מספר טלפון. מכיון שהוא נראה מצויין ברגע של הפרסום הוא יקבל טלפונים של 100 גברים שרוצים לתקוע אותו מאחור וכד'. מכיוון שאנחנו חיים במדינה קטנה יוודא לחבר המכרים שלו שהוא הומוסקסואל (לא שיש בזה משהו רע - אם זה מה שאתה) ושהוא מפרסם תמונות שלו באתרי זימה. אותו אדם שמסוכסך איתו יכול בפוטשופ להוריד לו את המכנסיים ולהדביק לתמונה איבר מין זקוף. ואז מסכן ironman צריך להסביר לחברים ולמשפחה שלו שהוא לא הומו ולחברה שלו שהוא לא בוגד בה עם גברים. בקיצור בלאגן! לכן ההמלצה שלי - אל תפרסמו תמונות המזהות אותכם. |
|
![]() |
![]() |