|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מושפעים.. טוב שלא 90% מהבנות בארץ רוצות למצוץ לו -_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אותי הוציאו מהצבא בגלל שהצבא פשוט חשב שאני לא כשיר לשירות בגלל שהייתי מקבל טיפול פסיכיאטרי שהייתי בכיתה ט' והייתי נוטל כדורים שניקראים לוסטרל בקיצור הגעתי לצבא אם פרופיל 45 נפשי ואחרי יומיים אמרו לי להיתראות חבל ...דווקא החלום שלי זה היה להיות קרבי בעיקר במג"ב כמו רוב קרובי המשפחה שלי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
חחח מה ראית שהיית קטן שנזקקת לטיפול פסיכאטרי בכיתה ט' אחי? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
הושעה
|
![]() לא מעניין אותי אם הוא התגייס ומה הוא עושה בחיים שלו, אבל סתם נקודה, בן אדם שלא התגייס יכול לעשות עבודות שירות למען הכלל שלא דורשות מאמצים פיזיים אדירים.
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
הושעה
|
![]() מייקל ואסתי הם מה שנקרא ילדי שמנת צפונבונים טיפוסיים...
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מייקל הזה שחיפונשיק,ת'כלס תפס פוזה הילד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() כמה דברים.
יש לו בעיה בלב וזה לא מה שאמרתם אלא מחלה אחרת שהוא עשה צינתור ולא עזר לו,אז איך הוא מתאמן ועושה בנץ\פרפר לא כואב לו הלב\חזה? דבר שני יש דבר שנקרא שירות לאומי. כמו בן סהר ספורטאי מוביל בישראל והוא יעשה שירות לאומי באנגליה מייקל יכול לעשות שירות לאומי ללא בעיה באיזה בית-חולים או כל דבר קטן אחר העיקר להגיד הייתי בצבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תדעו לכם, בדקתי ודווקא רוב הבנות לא כל כך מעניין אותן הגוף שלו, חושבות הוא מכוער.. מעדיפות את יהודה לוי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |