|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והחיה השלישית זה אתה אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואא ואא להתחיל לספר מי יש אצלנו ??
![]() נתחיל באיאל חסון שזה באמת תופעת טבע וחצי מפה כבר מכירים אותו בשיא שלו דחק 310 !( ואני ישיג את הסרטון) יש לנו עוד מלא אנשים שכבר היו בתחרויות שדחוקים 170-200 יש עכשי עוד אחד שאיאל מכין אותו לתחרות שדוחק כבר 200 יש לנו ילדים בגיל שלי וקטנים בשנה שדוחקים 140-150 קיצר יש לנו מלא ! כי המכון שלנו כל הסוסים פשוט נרשמו אליו בגלל איאל כי כולם מכירים אותו ואנשים יחסית חלשים לא נשארים שם הרבה כי לא נוח להם שרואים את כולם מעל 100 קילו הוא עדיין 40 זה אומר שרוב האנשים במכון כולם דוחקים מעל 100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אחי לאיאל חסון הזה, הוא מכין תוכניות מיוחדת בשביל פאוור ליפטינט ויש לו כל מיני שיטות?. או שאתם מתאמנים בתוכניות רגילות כמונו.. (הבאדי בילדרים)..
![]() |
![]() |
#24 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() היה לי אחד בחדר כושר עכשיו הוא כבר לא בא אבל הוא עשה 210 קילו בנץ'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() הדחיקה הכי חזקה שראיתי הייתה 180 קילו 5 חזרות של איזה סוס אחד יצא לנו לדבר הוא סיפר לי על הסייקלים שהוא עשה ושהוא פעם היה מתחרה
ויש במכון שלי עוד סוס אחד כמעט ברמה של הראשון נראה גם ענקיי ודוחק 150 קילו 7 חזרות 3 סטים
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() עומר הכי חזק אצלנו במכון כמובן שבכתפיים אני חזק יותר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
![]() שיא העולם בפאוורליפטינג (שזה אומר עם חליפץ לחץ וכל הציוד) אם אני לא טועה הוא 550 קילו. משהו לא נכון במס' שהבאת... בכל אופן, הדבר הכי מרשים שראיתי אצלנו, זה 120 קילו מיליטרי פרס (לחיצת כתפיים בעמידה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הדבר הכי מרשים שיצא לי לראות בחיים שלי ,היה בחור שהיתאמנתי איתו כשהייתי בחו"ל , בחור סקוטי לא גדול במיוחד ,בערך 90 קילו בגובה שלי ,קצת יותר אחוזי שומן ממני , ראו עליו שהוא מתאמן ,אבל לא משהו מרשים במיוחד,גם אני וגם חבר שלי שטס איתי היינו יותר גדולים (אני בזמנו משהו באיזור ה103 קילו ,וחבר שלי באיזור ה92 על מטר שבעים וחמש ) ,היתגוררנו באותה אכסנייה ,ושאלנו אותו עם הוא רוצה לבוא להיתאמן איתנו , יכול להיות מגניב.
עשינו אימון רגליים באותו יום , והבחור הבינוני בגודלו הזה , עשה סקוואט חופשי 6 פלטות כל צד ,ל7 חזרות. הייתי פשוט בשוק , כבר ראיתי סקוואטים כאלו ,אבל מאנשים הרבה הרבה יותר גדולים. אחד האנשים היותר מרשימים שיצא לי לראות , אני לא אשכח שבהמשך אותו שבוע עשינו איתו אימון חזה ,ואחרי שהישתמשנו בדאמבלים של ה110 ליברה וראינו שזה כל מה שיש שם ,הוא פשוט העיר במבטא סקוטי כבד מאוד " they need more dumbells in this fucking place" ,ואני וחבר שלי פשוט נשפכנו מצחוק. בארץ יצא לי להראות כמה אנשים מאוד מרשימים ,היה איזה בחור רוסי די מפחיד למראה (לא בגלל המסה ,פשוט היה לו לוק של "אני יכול להרוג אותך עם סיכת ביטחות ב20 דרכים שונות") ,די גדול ,שראיתי אותו עושה T-BAR עם איזה 8 פלטות של 20 קילו על המכשיר ,ובמכונה של חזה עליון בסיגנון האמר הוא העמיס 4 פלטות של 20 כל צד ועוד פלטה של 15 ...בחור חזק בצורה מטורפת.
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאילו עם הוא משתמש הוא היה רץ ומספר לו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() לנו יש חייה אחד במכון וזה נדב מהפורום
לא סתם סתם יש איזה אחד שאול הוא דיי גדול הוא אומר שהוא טיבעי למרות שאני תמיד עומד על זה כשאני מדבר איתו שהוא לא טיבעי אבל שיהיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() יש אצלנו אחד פאוורליפטר שנראה לי גם מתאמן בעוד מכון, זה זה שנפל עליו המוט בבנצ' בתחרות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מושעה
|
![]() כמה חארטות שמעתי פה חח
אני מכיר בן אדם אחד מרים 180 קילו בחזה 4 סטים של 8 עשה לידי סקוואט של 350 קילו משו כזה אני מכיר עוד אחד בחזה הרים 290 קילו וזכה בתחרות הבן אדם הכי חזק בישראל קיצר יש מלא אנשים חזקים הייתי בני יורק ראיתי אחד שחור הרים 300 קילו בחזה משו כמו רוני קולמן ענק פשוט ועוד חבר שלו שם עשה חזה עליון 220 קילו שזה הרבה מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() באחד מהמכונים שלי יש את
ליאור שנהב שהוא גם המאמן שלי הוא בקושי מטר 70 ויש לו יד בערך 48-49, והוא לא עד כדי כך שמן... שי הררי שהוא מתחרה במר עולם , חח לא נראה לי שאפשר לפרט עליו יותר מדי הוא פשוט ענק... ויש עוד כל מיני משוגעים כאלה יש אחד בשם אלון הוא בן 20-21 והוא מבחינת גודל כמו ראובן כמעט |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() במכון שהייתי לפני שסגרו אותו הדבר היחיד המרשים שראיתי הוא 8 חזרות של 100 קילו בשיפוע שלילי לחזה תחתון מאיזה אחד שנראה עם מאסה מכובדת, שאלתי אותו כמה הוא שוקל הוא אמר לי רק 76 על גובה של מטר שבעים פחות או יותר, לא היה נראה הגיוני הוא נראה יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אממ חבר שלי סוס רציני שמתאמן שם הוא בן 16 והוא עושה 220 דדליפט ו200 סקווט חזרה אחת הוא שוקל 120 קילו על 1.75 בערך
![]() |