|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני בט' אנחנו לומדים בתזונה על כל החלבונים חומצות אמיניות חומצות שומן חד סוכרים דו וכלמיני כאלה:o אנזימים וזה...המורה שלי לביולוגיה(ככה יצאxd) מתאמנת יש לה חתיכת מאסה ברגליים אני לא צוחק היא ממש סוסה היא חטובה מאד לנשים אני מעריך אותה כ14% ככה יש לה ידיים די גדולות עם ורידים ורגליים ענקיותת היא די צעירה והיא שזופה רצח כנראה משתזפת במיטת שיזוף כל השיעור אני מדבר איתה על תזונה לאימונים ועל Bb וזה חחחחח רציני היא אחת המורות
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מצאתי חלק אחד מהתעודה שלי בכיתה ט'
מדעים התנהגות: ב, אין בסיס להערכה. פיזיקה התנהגות: א, לא ניתן להעריך הישגים עקב אי תפקוד לימודי. גאוגרפיה התנהגות: ב,יש לבטא ידיעת החומר הנילמד גם במבחנים ציון:59 ערבית התנהגות: ב, לא ניתן להעריך הישגים עקב אי תפקוד לימודי. חינוך גופני התנהגות: א, אין בסיס להערכה בוא נגיד שלא יותר מחצי מהלימודים:| מצבך בסדר אולי תתקבל למבר או משהו כזה
![]() |
#23 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כל כך כיף שיש לי את כל הידע הזה כבר ולקבל במבחן 100 בלי שהצצתי אפילו במחברת ![]() פעם אחת היא שאלה שאלה בכיתה על תפקוד הכולסטרול בגוף,התחלתי להסביר ולהשתמש בכל מיני מושגים בסיסיים כמו HDL ו LDL לבסוף היא ביקשה ממני להרצות על הכולסטרול בשיעור הבא. כמובן שסירבתי בגלל היותי צנוע ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוגשתי שנה שעברה על 96 יצא לי סופי ב5 יחידות במחשבים 95. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שמעיז ומסוגל ויש לו תרצון להצליח ולא מפחד לעבוד בעבודות שחורות כמה שצריך יצליח זה הכל תלוי במי הבן אדם אני יכול להביא לך אנשים שאני מכיר שלא למדו 7 שנים וסוגרים חודש אם משכורת של ה180 אלף שקל ואני לא צוחק מכיר כמה כאלה אישית אלה אנשים שוואלה תאמין לי סיפרו לי צחקו עליהם חבל על הזמן אחד מהם עבד כמנקה רחובות בזמן שבנה את הדיר שלו גם עזים וגם כבשים והיום סתכל הוא יחסית צעיר בין 35 אם מרצדס ונהנה מהחיים נכון שיש מעטים כאלה אבל תאמין לי יש לך מוסר עבודה קצת רצון והתמדה ולא לפחד לקחת סיכונים אתה תצליח כמובן שלימודים זה חשוב אני לא אומר שלא פשוט אני מאוכזב ממערכת החינוך שהרסה אותי ובגלל זה אני לא יכול לילמוד הרסו לי תשנים הכי יפותשל החיים אבל אני יצליח גם בלי זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() ועו דאחד שאני מכיר מהמושב שלי חבר של המשפחה
עבד כנהג משאית זבל והיום יש לו חברת פטרריות מגלגל מיליונים בשנה מיצא את הפטריות לחול |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל השכלה ולפתוח עסק לא נוגד אחד את השני.... קרוב משפחה שלי ברוסיה וטרינר, נמאס, פתח עסק של משהו שקשור לקירור בלי שהוא אפילו פעם אחת למד "תעשיה וניהול" או משהו כזה ועכשיו הוא מצליח ובגדול פשוט יש אנשים שנולדים עם זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון אחי צריך גם חוש אבל צריך גם עבודה קשה ורצון ואומץ למשל לדוד שלי יש עסק של לולים מבוקרים ועוד מעט בעזרת השם הוא מתחיל ליבנות חווה משלו טפו טפו טפו ואני מדי פעם עוזר שמה והוא מלמד אותי וגם הבן שלו הכנסתי אותו לאימונים וכו והוא גם לומד תעסק מגיל 14 וחוץץ מזה יש תאנשים האלה שאוהבים לשבת מול המחשב וזה אני לא יכול אני אוהב עבודה אין לי בעיה אני אוהב שכל הידיים שלי סריטות אני אוהב שאני יודע לתקן דברים נכון עבודה שחורה בינתיים אבל אני יקח גם קורסים שונים ואני גם יודע די הרבה שפות ואני גם רוצה לילמוד גרמנית ורוסית ![]() אני יצליח לא משנה מה אני יצליח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() התקבלתי לעיוני רגיל, יש עיוני מוגבר, יש עיוני רגיל ויש למתקשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון אחי אתה צודק אבל כמו שאמרתי לך לא אכפת לי לעבוד בעבודות שחורות אני אוהב את זה אני אוהב לעבוד אם העזים אני אוהב עבודה קשה תאמין לי אין דבר יותר מספק מלעבוד עבודה קשה ולעשות אותה טוב וזה גם מאוד כיף כי אני לומד לתקן גם מנועים מינקות כול מני דברים וגם כמו שאמרתי לך בעזרת השם אני גם לומד אצל דוד שלי איך לנהל עס עצמאי וכו מדי פעם וזו השעיפה שלי להקים עסק עצמאי ![]() מערכתהחינוך דואגת רק לילדי שמנת ולילדים שחרשנים אם בצפר סם זיין על איזה תלמיד שמיתקשה הוא מעדיף לתת לא בכיתה ז לטייל בחוץ וככה גם בכיתה ט ושמגעים לכיתה י יא יב שצריך לשבת על התחת ולילמוד הילד לא יכול ואז מענשים אותי ומיתיחסים אליו חרא אם תסים לב זה בדיוק ככה יאללה שבת שלום אחי אני זז |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() סוזוקי, על כל אחד שעבד בעבודה שחורה ואח"כ הצליח, אתה תמצא 10,000 אחרים שלא הצליחו, וממשיכים לעבוד בעבודה שחורה כל החיים שלהם עד שהם חולים ואז מתים.