|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בריטני ספירס? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תעלו איזה שיר מטאל, נשמע על מה אתם מדברים..
אני לא מכיר תמוזיקה הזאת |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=-d4BQdqkLdQ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נשמע דיסק ממש אופטימי
![]() |
![]() |
#27 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 |
הושעה
|
![]() אגב, הורדתי את God Hates Us All - לא נופל מהרמה של תקופת 1985 - 1990 לדעתי.
אנרגיה מטורפת הפקה יותר טובה קצת פחות מקורי לא הייתי אומר שזה יותר טוב מ - Reign In Blood או Hell Awaits, אבל בהחלט לא נופל מהם. ממש הופתעתי לטובה מהאיכות של אלבום כל כך חדש שלהם. הקול של טום נשמע הרבה יותר טוב מהאלבומים הראשונים - הוא כמו איזה אריה שם.
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש שירים יפים לפעמים. אני גם לפעמים שומע שירים ישנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
1. יש שירים שלא בדיוק שמעתי מהתחלה עד הסוף, והם יכולים למצוא חן בעיני. 2. יש הרבה שירים שאני אוהב באותה מידה. אבל אני כן יכול להגיד שהשיר ששמעתי הכי הרבה פעמים זה War Ensemble אם אני לא טועה. יש גם כמובן את "השלישייה" של Reign Un Blood (איינג'ל אוף דת', ריינינג בלאד ונקרופוביק). אני אגיד לך את האמת, הדיסק היחיד שאף פעם לא באמת שמעתי זה Hell Awaits...
![]() |
![]() |
#33 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני לא חושב שאתה יכול :p
אני אצלם תמונות למען Ib ! תכלס, אני אקפוץ אל גיל לחנות אם יש חולצה אני אביא אותה ואצטלם איתה שם! מפרסמים את Ib בקהילת המטאל העולמית ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |