ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-04-07, 21:31   #21
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil-Nissim
אחי רשום באתר כאן, ברגע שאתה מזמין והמוצר פגום יחליפו לך אותו ללא בעיה.
החברה של המשלוחים תבוא ותיקח אותו ממך,ותחזיר לך ללא תוספת תשלום.
חח תודה באמת עאלק בלי תוספת תשלום לדעתי גם מגיע לי פיצויי מילא היו שולחים לי מוצר פגום בטעות אבל שלחו אותי מודבק בסלוטיפ בשביל שאולי אני לא ישים לב שהוא פגום באמת שאני מחכה לתשובות ממש לא נראה לי כל העניין הזה......
Deja Vu מנותק  
ישן 25-04-07, 21:32   #22
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

תקשר לגיל אחי על תידאג הוא לא יעשה לך בעיות בכלל..
תסביר לו והוא יחליף לך,על תידאג גיל לא ירמה אותך..
ישן 25-04-07, 21:36   #23
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil-Nissim
תקשר לגיל אחי על תידאג הוא לא יעשה לך בעיות בכלל..
תסביר לו והוא יחליף לך,על תידאג גיל לא ירמה אותך..
התקשרתי ענתה לי המזכירה שלו אמרה לי ידברו איתי מחר אוףףףףף כל כך רציתי להתחיל לקחת תאבקה הזאת עכשיו נתקעתי בלי חלבון בגלל החפאריות הזאת באמת שאני לא מצליח להבין למה הם שלחו לי את זה פתוח מזל ששמתי לב אחרת בכלל הייתי נדפק זה כנראה הייתה המטרה שלהם קיוו שאני לא ישים לב......
Deja Vu מנותק  
ישן 25-04-07, 21:55   #24
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
התקשרתי ענתה לי המזכירה שלו אמרה לי ידברו איתי מחר אוףףףףף כל כך רציתי להתחיל לקחת תאבקה הזאת עכשיו נתקעתי בלי חלבון בגלל החפאריות הזאת באמת שאני לא מצליח להבין למה הם שלחו לי את זה פתוח מזל ששמתי לב אחרת בכלל הייתי נדפק זה כנראה הייתה המטרה שלהם קיוו שאני לא ישים לב......
אחי אולי זה לא נישלח לך מהחנות ככה ?
אולי מהדואר זה קרה ?
על תיהיה בלחץ,דבר עם גיל והוא יחליף לך בלי בעיה..
גיל נותן את המילה לא המזכירה..
אני היתי מציע לך לקחת שני פחים וזהו במקום השק..
ישן 25-04-07, 22:22   #25
YNZ
חבר פעיל

חחח איזה באסה זה >:
YNZ מנותק  
ישן 25-04-07, 22:39   #26
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

כול עקבה לטובה
ישן 25-04-07, 23:14   #27
Yoggie
מנהל ראשי

Deja Vu כפי שידוע לך ישראלבודי מתחייבים לשירות הלקוחות הטוב ביותר, חבל שלא יצרת קשר ישירות עם אחד הסניפים שלנו על מנת שנוכל לטפל לך בבעיה, גיל רוב היום בפגישות ואינו פנוי לטיפול בתקלות שכאלה בנוסף ישראלבודי לא עובדת בשיטה של לנסות למכור מוצרים פגומים ולרמות את הלקוחות שלנו בראש ובראשונה אנחנו שמים את הלקוחות והאמון אבל כמו שכבר כמה מחברי הפורום טרחו לציין חברת המשלוחים שלנו יוצרת בעיות עם החבילות ולא אחת חבילות הגיעו פגומות ליעדם, אנחנו מנסים למזער את המקרים אבל לפעמים המצב אינו בשליטתנו, מחר מתי שיתאפשר לך תיצור קשר עם סניף רמת גן בו נמצאת מחלקת ההזמנות והמשלוחים במספר 03-6738373.
תבקש לדבר עם כפיר מנהל מחלקת ההזמנות ואני בטוח שהוא יפתור לך את הבעיה וכמובן שבמקרה הצורך השק יוחלף ללא תשלום ופעם הבא במקרה של תקלה תרגיש חופשי ליצור קשר עם שירות הלקוחות שלנו בדיוק בשביל זה העמדנו לרשותכם קו חדש ונוח
1-599-500-590 כדאי לפתור תקלות כאלה בצורה מיידית וללא עיקוב.
Yoggie מנותק  
ישן 25-04-07, 23:15   #28
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
Deja Vu כפי שידוע לך ישראלבודי מתחייבים לשירות הלקוחות הטוב ביותר, חבל שלא יצרת קשר ישירות עם אחד הסניפים שלנו על מנת שנוכל לטפל לך בבעיה, גיל רוב היום בפגישות ואינו פנוי לטיפול בתקלות שכאלה בנוסף ישראלבודי לא עובדת בשיטה של לנסות למכור מוצרים פגומים ולרמות את הלקוחות שלנו בראש ובראשונה אנחנו שמים את הלקוחות והאמון אבל כמו שכבר כמה מחברי הפורום טרחו לציין חברת המשלוחים שלנו יוצרת בעיות עם החבילות ולא אחת חבילות הגיעו פגומות ליעדם, אנחנו מנסים למזער את המקרים אבל לפעמים המצב אינו בשליטתנו, מחר מתי שיתאפשר לך תיצור קשר עם סניף רמת גן בו נמצאת מחלקת ההזמנות והמשלוחים במספר 03-6738373.
תבקש לדבר עם כפיר מנהל מחלקת ההזמנות ואני בטוח שהוא יפתור לך את הבעיה וכמובן שבמקרה הצורך השק יוחלף ללא תשלום ופעם הבא פשוט תיצור איתנו קשר בשביל זה העמנדנו לרשות הלקוחות שלנו קו חדש ונוח 1-599-500-590 כדאי לפתור תקלות כאלה בצורה מיידית וללא עיקוב.
1-599 זה לא שיחות סקס?

סתם
P-a-n-1-c מנותק  
ישן 25-04-07, 23:19   #29
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
תבקש לדבר עם כפיר מנהל מחלקת ההזמנות ואני בטוח שהוא יפתור לך את הבעיה וכמובן שבמקרה הצורך השק יוחלף ללא תשלום ופעם הבא במקרה של תקלה תרגיש חופשי ליצור עם שירות הלקוחות שלנו קשר בשביל זה העמדנו לרשותכם שלנו קו חדש ונוח
1-599-500-590 כדאי לפתור תקלות כאלה בצורה מיידית וללא עיקוב.
דיברתי כבר עם שמוליק שאמר לי לדבר מחר עם גיל העניין יוסדר מחר אני מקווה.....
Deja Vu מנותק  
ישן 25-04-07, 23:21   #30
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

Deja Vu אתה יכול להיות בטוח שהעניין יטופל, אני נועל את הנושא אין על מה לדון כאן יותר.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק  
נושא נעול