|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה חלבון מלא וקינואה זה די זול למה לא משתמשים בזה אנשים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() בקינואה יש גם חלבון מלא וגם (בעיקר) פחמימות:
ערך תזונתי ל – 100 גרם: אנרגיה : 374 קק"ל. חלבונים : 13.1 גרם. פחמימות : 69 גרם. שומנים : 5.8 גרם. נתרן : 52 מ"ג. סיבים : 5.9 גרם. סידן : 60 מ"ג. ברזל : 9.25 מ"ג. אשלגן : 625 מ"ג כוס לפני בישול שווה בערך ל 230 גרם |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אותי באופן אישי זה מגעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הבעיה שזה גם לא כ"כ זול. קילו אפונה מיובשת (הגרף התחתון בתמונה) עולה 5 וחצי שקל, קילו קינואה מיובשת עולה איזה 17 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |