|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל גיל תותח בזה באמת מומלץ לעשות אצלו תפריטים אבל לא להגזים עם הזמן |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני היתי ביותר מ-10 פגישות אצלו אז מה אתה בכלל מדבר ? תעשה טובה לעצמך על תדבר שטויות בסדר ?.. כשאני מגיע לגיל אני יושב איתו במשרד מדברים, צוחקים, ורק אז מכינים תפריט. וזה ממש לא 12 דקות,אולי אתה זה שמסתכל על מוצרים 20 דקות ![]()
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לא משרד בכלל בחנות מה אתה מוכר סרטים תעשה טובה הוא עושה לך את התפריט בדלפק איפה שהמחשב והקופה מה אתה מבלף ואתה בא להגיד לי מיזה גיל?חח אתה יודע מה אני יכול לקנות ממנו במחירים שאתה קונה חח חח עאלק משרד עשיתה את הפדיחה שלך אחי פרוש בא להגיד לי מיזה גיל חח חח אבל הכי הרג אותי שאמרתה יושבים במשרד חח יש לא בלחץ כיסא אחד בחנות שמע אתה גנובבב חח אחי עשיתה את הפאדיחה שלך חח יושבים במשרד חח איזה משרד ואיזה נעליים |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עלק אין לו משרד יש לו משרד בתוך החנות ושם עושים תפגישות על תעצבן אותי ינוב. ואפשר לדעת מה אתה בדיוק קונה במחירים שאני קונה ? חוץ מלדבר שטויות אתה ממש לא מועיל כאן.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לא משרד בחנות אין לא כלום הוא עושה את הפגישות איפה שהקופה יש שם מחשב חח אתה מדבר שטויות חח וכן אני קונה פי 2 במחירים שאתה קונה חחחחחח עלק משרד חח יושבים שם ומדברים חחח שמע אתה גנוב בראש טוב שלא שמעו אותך |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מנסה ליפגוע בשם שלו כול מי שהיה אצלו בפגישה יודע טוב מאוד מה הולך שם. מההתחלה אתה דיברת שטויות, מזכיר לי משהו ינטול השכלה ומוניטין חחח.. איפה אתה ניפגש איתו ? באיזה חנות יקריפטוני.