ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-04-07, 11:29   #1
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תשמע פשוט מעצבן אותי שאתה מסתמך בליינד על מחקרים שאפילו לא נעשו על בני אדם!!!
כמו שאליאב פעם אמר - ניסיון יותר חשוב מתיאוריה. עזוב אותך מכל התיאוריות ומכל הבלה בלה, דבר תכלאס ולעיניין. בחיאת אחי מה הקטע בלשחק בקקה עם כל המחקרים על קופים וכלבים?
מחקרים זה חשוב אני לא אומר שלא, הם תורמים המון. ואני גם די תומך במחקרים שנעשים בבני אדם ע"י גורמים לא חאפרים.
מחקרים על בני אדם הוא ממש לא תיאוריה, אפשר להגיד שמחקרים כאלה זה הניסיון שאתה כביכול מדבר עליו.
עם כל הכבוד לניסיון שלך ושל אליאב במה שמוכנה "שטח" לנסות להוציא מניסיון שכזה מסקנות, בטח כשמדובר במסקנות כלליות, הופך את העניין לשיטחי וירוד. ולו בגלל הסיבה "הפעוטה" שאתה לא שולט אפילו באחוז קטן מהפרמטרים.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 11:37   #2
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shikoLM
מחקרים על בני אדם הוא ממש לא תיאוריה, אפשר להגיד שמחקרים כאלה זה הניסיון שאתה כביכול מדבר עליו.
עם כל הכבוד לניסיון שלך ושל אליאב במה שמוכנה "שטח" לנסות להוציא מניסיון שכזה מסקנות, בטח כשמדובר במסקנות כלליות, הופך את העניין לשיטחי וירוד. ולו בגלל הסיבה "הפעוטה" שאתה לא שולט אפילו באחוז קטן מהפרמטרים.
תקרא עוד פעם מה שכתבתי עשה טובה.
אמרתי שעל מחקרים שעשו על בני אדם אפשר להסתמך [שוב, במידה והם מבוצעים כמו שצריך תחת תנאים נכונים וגופים בעלי שם] ואף צריך להסתמך, ממחקרים שבוצעו בבע"ח אני די סולד.
הבעיה נוצרת שעל כל מחקר א' שטוען טענה X יש עוד 4 מחקרים אחרים שטוענים Y Z.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 11:51   #3
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
הבעיה נוצרת שעל כל מחקר א' שטוען טענה X יש עוד 4 מחקרים אחרים שטוענים Y Z.
הטענה הזאת די חוזרת על עצמה וע"י מס' לא קטן של משתמשים, אבל עדיין משום מה אני כמעט ולעולם לא רואה בפורום תזונה, לדוגמא, את הטענה הזאת מתקיימת כהלכתה ומחקרים נגדיים מפורסמים, מאידך התשובה הפופלרית "ככה זה עובד עלי הכי טוב" או לחילופין אחת התשובות האהובות עלי "ככה אמר לי איזה גורילה מהחדר כושר" הן דבר די נפוץ במחוזותינו.

זאת טענה שקל מאוד לעלות אבל לרוב אין דבר מאחוריה.
מדע ועובדות הפכו לזנות בפורום.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 11:53   #4
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
הטענה הזאת די חוזרת על עצמה וע"י מס' לא קטן של משתמשים, אבל עדיין משום מה אני כמעט ולעולם לא רואה בפורום תזונה, לדוגמא, את הטענה הזאת מתקיימת כהלכתה ומחקרים נגדיים מפורסמים, מאידך התשובה הפופלרית "ככה זה עובד עלי הכי טוב" או לחילופין אחת התשובות האהובות עלי "ככה אמר לי איזה גורילה מהחדר כושר" הן דבר די נפוץ במחוזותינו.

זאת טענה שקל מאוד לעלות אבל לרוב אין דבר מאחוריה.
מחקרים עם מסקנות נגדיות מתקיימים בגלל פאשלה בהסקת מסקנות של חוקרים, לא בגלל פשלות במחקר (אלא אם כן זה מצויין בפירוש). למשל יש מחקרים שטוענים שדיאטות דלות פחממות מגנות על השריר. ויש שטוענים ההפך. לא יכול להיות ששניהם צודקים. אז אחד מהם צודק.
אתם תראו בהמשך דוגמאות למחקרים כאלו

ציטוט:
מדע ועובדות הפכו לזנות בפורום.
נכון מאוד
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 13:03   #5
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
למשל יש מחקרים שטוענים שדיאטות דלות פחממות מגנות על השריר. ויש שטוענים ההפך. לא יכול להיות ששניהם צודקים. אז אחד מהם צודק.
למה לא הגיוני ששניהם צודקים? כמות פחמימות בחיטוב הוא לא הפרמטר היחיד, ואפילו לא העיקרי ביותר שצריך להתחשב בו מבחינת שימור מסת שריר בחיטוב.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה