ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-04-07, 23:04   #1
Vin diesel
מושעה

קצת סדר בבלגן ילדודוס.
העמסת קראטין מונו נקי,הדרך הכי יעילה(וגיל גרנות יחזק אותי,אני חושב חח)למתאמן ממוצע ולא אחד ששוקל 120 קילו היא.
שבוע ראשון 5 גרם בבוקר על בטן ריקה, 5 גרם שעה ליפני אימון, 5 גרם ישר אחרי אימון .בבוקר אם מיים.שעה ליפני אימון אם מיים,וישר אחרי אימון אם חלבון וסוכר ענבים(לא בהגזמה אם הסוכר ענבים אחרת הוא יכול ליגרום להשמנה)גם אם מיים קרים.את זה עושים שבוע.ואז שלוש שבועות רק 5 גרם שעה ליפני אימון ואפשר גם 5 גרם ישר אחרי אימון(אפשר גם לבתר על אחרי אימון) גומרים חודש.עושים שבוע אפסקה וחוזרים על התאליך.או שממשיחים אם 5 גרם שעה ליפני אימון וזהו.אפשר לסיים את הקראטין בלי לעשות אפסקות.
*אחרי סכירה שלי בנושא, "האם סוכר ענבים יכול לעזור לספיגת קראטין מונו"היא שהוא כן יכול ליתרום.ולא צריח ליצורך ממנו בכמויות גדולות.זה תומרת שאם זה 5 גרם קראטין אז שיהיה 10 גרם סוכר ענבים.(הידע הזה בה מאינטרנט ומהאנשים מבינים בתחום ומכל מיני ניסויים על אצמי)
*סוכר ענבים יכול לעזור לספיגה ויכול גם לא לעזור,זה הינדיוידואלי.אבל שווה לנסות.
אני יודע שהיה איזה מחקר שאומר שסוכר ענבים לא תורם אבל הרבה דעות בתחום הזה אומרים דבר נגדי ואת זה ציינתי כבר למאלה.
בקיצור כל מי שרוצה יכול להשתמש בדעה שלי וכל מי שלא רוצה לא צריח.שיעשה מה שבזין שלו.

לגבי קראטין הקסטרים. האם הוא יותר "חזק" מי מונו' נקי? גם זה שונה מאדם לאדם אבל,קראטין נקי זה קראטין נקי. קראטין הקסטרים מכיל גם גלוטמין וטאורין + פחמימות וסוכר ענבים,ועוד כמה שטויות שכל זה אמור לעזור לספיגה.וזה תוספות חיוניות.שיכולות לעזור לאנשים מסויימים(לא צריח לעשות העמסה אם הקסטרים) אמלצה שלי כף שלמה 45 דקות ליפני אימון וחצי כף אם חלבון אחרי אימון.בימים ללא אימון חצי כף בבוקר.(לא חייב)
אלו הם אמלצות שלי.מי שרוצה שיעשה,מי שלא שיעשה מה שבה לו.תעזבו אותי עכשיו מלהביא מחקרים "ואוחכות" אין לי כוח לחפירות.מי שלא מתאים לו מה רשמתי שלא יעשה, שיסים זין ושלא יגיב ביכלל.
בהצלחה.
*דבר חשוב שאני רוצה לציין.כל התוספי מזון "פועלים" הרבה יותר טוב על מתאמנים שהתזונה שלהם היא טובה.מי שלא אוכל טוב,לא צריח להסתקל על תוספים.
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה